zaterdag 29 november 2014

Geraldine Kemper voor BNN 3 op Reis in Colombia @ Bekende Nederlandse Vrouwen


Geraldine Kemper voor BNN 3 op Reis in Colombia

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, voornamelijk gepresenteerd door Floortje Dessing, Geraldine Kemper en Dennis Storm dat sinds het vierde seizoen wordt uitgezonden door BNN. De eerste drie seizoenen werden uitgezonden door LLiNK. Het eerste seizoen was een co-productie van LLiNK en de KRO. Het programma is wekelijks te zien op zondag op Nederland 3 rond 19:50.


Presentatie: Geraldine Kemper (2012-heden)

Seizoen 6

Van september 2012 tot april 2013 was het zesde seizoen van 3 op Reis te zien. Het oorspronkelijke reisplan van Floortje Dessing was om via Japan en de Filipijnen naar Australië te reizen, maar ze moest haar reis halverwege wegens ziekte staken. Na een operatie en een aantal maanden rust keerde Floortje in februari 2013 weer terug in het seizoen, ditmaal om kortere trips te maken die in het teken stonden van haar herstel.
 
Dennis Storm bezocht alle landen van de EU en Patrick Lodiers en Nicolette Kluijver maakten kortere trips. Ook Chris Zegers maakte als gastpresentator een aantal reizen, waaronder in de Verenigde Staten en Namibië. Geraldine Kemper ging na 3 op Reis Summertime ook deel uitmaken van het presentatieteam en bezocht onder andere de Caribbean.

Seizoen 7

Het zevende seizoen begon in september 2013 en wordt op dit moment uitgezonden. Floortje Dessing maakt een lange reis van Nederland, per containerschip naar New York om daarna door te reizen naar Alaska. Dennis maakt verschillende road trips door enkele Europese landen, ook maakt hij een reis naar India.
 
Geraldine bezoekt enkele festivals en Nicolette Kluijver laat in haar laatste seizoen enkele weekendjes weg. Verder maken Patrick en Chris, die nu vast lid is van het presentatieteam, enkele reizen. Ook wordt Katja Römer-Schuurman toegevoegd aan het team.

3 op Reis

Sinds 2012 presenteert Geraldine Kemper ook 3 op Reis. Ze trok onder andere de Caraïben en een roadtrip door Europa. Ook presenteerde ze 3 op Reis Summertime.

Geraldine. Colombia. Mooiste strand van het land!
En wij hebben de foto's!

Onze Geraldine bezoekt morgen een geweldige natuurpark waar ze o.a één van de mooiste stranden van de wereld bezoekt! En wij hebben alvast de bikini foto's!

Fotoverslag: Geraldine is in het Colombiaanse Medellin!

Onze globetrotter Geraldine bezoekt aankomende zondag weer een prachtige stad. Ze neemt een kijkje in de Colombiaanse stad Medellín. Vooral bekend vanwege de geweldadige drugsbaron Pablo Escobar. Geraldine neemt een kijkje in de stad om te zien of de stad dit gewelddadige verleden van zich af heeft kunnen schudden!

Video: Één van 's werelds mooiste stranden!
Onze Geraldine neemt een kijkje!

Onze Geraldine reist vanuit Medellin richting de kust om een geweldig natuurpark te bezoeken. Hier trekt ze haar mooiste sexy strapless bikini aan en chillt ze o.a even op één van 's werelds mooiste stranden!

Colombiaans cadeautje!
Geraldine heeft een cadeau meegenomen!

Onze Geraldine was tijdens het WK in Colombia en wat is nou leuker om mee te feesten met de lokale bevolking tijdens zo'n toernooi? Precies. niets. Dus heeft ze een Colombia-shirtje gekocht!

Geraldine bezoekt de Colombiaanse stad Medellin die hard aan een nieuw imago werkt. Dennis neemt een kijkje in de Hamptons in de USA. Geraldine bezoekt de Colombiaanse stad Medellin die hard aan een nieuw imago werkt. Geraldine gaat kijken en belandt in een feestvierende massa met voetbalfans. Dennis neemt een kijkje in de Hamptons. Een plek waar de Amerikaanse rich and famous samenkomen om vakantie te vieren in hun buitenverblijf.

De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Dennis Storm, Geraldine Kemper en Chris Zegers. Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Colombia en USA werd uitgezonden op zondag 16 november 2014 door LLINK.

Filemon Wesselink heeft heel wat opgestoken tijdens een recente reis naar Colombia. Zo kwam hij erachter dat het in deze republiek de normaalste zaak van de wereld is dat jongens en mannen zo nu en dan seks hebben met ezels.

 Filemon zocht uit hoe dit fenomeen zo ingeburgerd is geraakt in de Colombiaanse cultuur en maakte er een reportage over voor het nieuwe seizoen van Spuiten en Slikken op Reis. 'Dit item bewijst maar weer waarom Spuiten en Slikken op Reis zo'n interessant programma is', zegt de 33-jarige presentator. 'Opvattingen over seks en drugs kunnen in andere landen en culturen echt totaal anders zijn dan hier, zo ook de ezel-seks in Colombia.'

Mardi Gras
Voor het BNN-programma gaan Fillemon en zijn collega's Nicolette Kluijver, Manuel Broekman en Geraldine Kemper de grens over, op zoek naar opmerkelijke verhalen over seks en drugs. Geraldine bezocht onder andere Mardi Gras, het carnaval van New Orleans. Met - hoe kan het anders - fotogenieke plaatjes van vrouwen die hun borsten ontbloten in ruil voor kralenkettingen.

Geraldine: 'Nee, ik heb niet mijn tieten laten zien. Kijk, als een fotograaf mij bloot op het strand tegenkomt als ik topless lig te zonnen op een strand en een of ander blad dat afdrukt, dan vind ik dat niet erg. Of in een film, dan is het soms ook logisch. Maar als er geen noodzaak is - waarom zou ik naakt gaan? En in het item over New Orleans was het mijn taak om kralen weg te geven, niet om ze te verzamelen.'

Geraldine Kemper blijft bij BNN

Geraldine Kemper ziet het voorlopig nog niet zitten om de overstap naar een grote commerciële zender te maken. De sexy en hot blondine zit momenteel op haar plek bij BNN.

Geraldine Kemper is momenteel hét gezicht van jongerenomroep BNN, de 24-jarige presentatrice ziet daarom nog niet zitten om bij RTL of SBS aan de slag te gaan. “Als je mijn pakket nu ziet wat ik allemaal mag doen: dat kan geen enkele andere omroep me aanbieden. Dan verdien ik maar iets minder geld. Ik vind dit veel te leuk“, vertelt ze aan 3FM.
Spuiten en Slikken

Naast Spuiten en Slikken presenteert ze momenteel ook 3 Op Reis en Ruben vs Geraldine. Ik vind dit echt heel leuk. Ik bouw hier eerst nog aan en ik wil hier beter in worden. Ik vind Spuiten en Slikken en 3 Op Reis ook te gek.”
Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is alweer een aantal jaar op televisie te zien, maar toch heeft ze niet het idee dat ze een échte BN’er is. “Ik ben niet zo heel veel te zien op de rode loper. Voor de bladen ben ik ook niet zo interessant. Het herkend worden blijft gek. Als mensen op een feestje met me op de foto willen, denk ik: hoezo?”
Naakt in Playboy

Geraldine Kemper vertelt ook dat ze voorlopig nog niet naakt in de Playboy verschijnt. “Ik ben wel eens gebeld, maar weet nog niet of dit het moment is om het te doen. Misschien moet ik eerst 25 worden of zo. Of 26, of 27. Ik weet het niet.“

Geraldine Kemper timmert niet alleen aan de weg in Nederland, ze schittert binnenkort ook in een Zuid-Koreaanse documentaire.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten