dinsdag 7 juni 2011

Quinty Trustfull 'Ik Kom Bij Je Eten' bikini @ Bekende Nederlandse Vrouwen

Leco van Zadelhoff kreeg in het tweede seizoen Ik Kom Bij Je Eten bezoek van Quinty Trustfull.
Om te genieten van de zomer, deed Leco Quinty Trustfull een aanbod tot een duik in de jacuzzi.

Helaas had Quinty hier niet op gerekend, en had geen bikini bij.
Maar Leco van Zadelhoff is van alle markten thuis, en maakte voor Quinty Trustfull van een topje snel een strapless bikini voor in de jacuzzi.
In Ik Kom Bij Je Eten gaan bekende RTL 4-gezichten als Quinty Trustfull en Jessica Mendels op bezoek bij bekende en onbekende landgenoten.
Verschillende RTL 4-gezichten zoals Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Sander Janson, Quinty Trustfull, Jessica Mendels en John Williams gaan deze zomer op bezoek bij Bekende Nederlanders thuis in het zwembad. Maar ook gaan zij langs bij onbekende landgenoten die zich hiervoor op hebben gegeven.
Heb jij een groot of een klein feest waar je me hebben wilt? Bestaat je voetbalvereniging 5 jaar? Wil je oma op de camping met een barbecue verrassen? Kookt jouw vrouw het hele jaar en wil je dat ik voor haar wat op de barbecue gooi? Wil jij je juf op een leuke manier bedanken? Ga je trouwen en wil je nog 1 keer met al je exen barbecueën? Ben je net verhuisd en wil jij je buren beter leren kennen?
Geef ons een goede reden en Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Sander Janson, Quinty Trustfull, Jessica Mendels of John Williams komen bij je langs met de BBQcar!
RTL4 gaat deze zomer weer van start met het succesvolle programma Ik kom bij je eten. RTL presentatoren Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Sander Janson, Quinty Trustfull, Jessica Mendels of John Williams trekken het land in om bij Bekende Nederlanders te gaan eten én misschien wel bij jou!
De RTL sterren én Harm-Jan de BBQ man staan in de startblokken.
Heeft je buurman een kind uit het water gered, je neef een schaatser uit een wak gehaald of overweegt je oom een nier af te staan aan z’n nichtje? Wil je de materiaalman van je voetbalclub bedanken of een afscheids- bbq organiseren voor je familie die gaat emigreren? Maar ook als je iemand een hart onder de riem wilt steken die een moeilijk jaar achter de rug heeft, komen de RTL sterren én Harm-Jan de BBQ-man met plezier naar je toe!
Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. In de maanden juli en augustus 2009 werd het programma voor het eerst elke dag uitgezonden om 20.00 uur. Het programma werd gepresenteerd door bekende RTL-gezichten Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Sander Janson, Quinty Trustfull, Jessica Mendels of John Williams. De tweede aflevering van het programma kwam te vervallen, vanwege het overlijden van Michael Jackson.
Ook in de zomer van 2010 was het programma weer iedere werkdag te zien op RTL 4.
In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.
Deze RTL sterren kunnen zomaar eens langs komen:
Cynthia Abma            
Froukje de Both          
Rick Brandsteder          
Koert-Jan de Bruijn            
Nicolette van Dam        
Mark van Eeuwen         
Winston Gerschtanowitz           
Angela Groothuizen         
Sander Janson           
Jan Kooijman         
Lieke van Lexmond       
Jamai Loman            
Bridget Maasland            
Jessica Mendels            
Irene Moors         
Derek Ogilvie            
Nikkie Plessen            
Vivian Slingerland            
Evelyn Struik          
Quinty Trustfull         
Peter van der Vorst         
Leco van Zadelhoff
Quinty Trustfull heeft een aanbod gekregen om naakt in de Playboy te staan. Hoofdredacteur Jan Heemskerk was  te gast bij Koffietijd, waar hij vroeg wanneer de 39-jarige presentatrice nou eens wilde poseren voor het blootblad. Zijn mannenblad leeft bij de gratie van mooie Bekende Nederlandse Vrouwen.
Quinty Trustfull wist zich niet echt raad met het verzoek.
Het presentatieduo Quinty Trustfull en Loretta Schrijver vroeg wie Heemskerk graag nog eens bloot in zijn blad zou willen hebben. "Wanneer kom jij eens langs, Quinty? De meisjes van Koffietijd, dat lijkt me leuk", antwoordde hij. "Je vraagt mij nu?", stamelde Quinty.
Quinty Trustfull voelde zich zichtbaar oncomfortabel door het verzoek van haar tafelgast. "Zullen we doorgaan naar het volgende onderwerp?", riep ze. "Je geeft nu geen antwoord?", vroeg Schrijver aan haar collega. "Nog niet", luidde Trustfulls reactie
Quinty Trustfull wilde uiteindelijk niet naakt in de Playboy vanwege haar kinderen. De 39-jarige presentatrice werd onlangs gevraagd door hoofdredacteur Jan Heemskerk tijdens een uitzending van Koffietijd.
Hoewel Quinty Trustfull niet op het aanbod ingaat, is ze wel gevleid. "Ik vind het een eer", vertelt ze in een interview met 100% NL Magazine. "Ze kunnen elk moppie van twintig krijgen, maar vragen mij."
Quinty Trustfull, die twee kinderen heeft met oud-voetballer Orlando Trustfull, vindt dat ze geen naakt fotoshoot kan doen vanwege haar kroost.
"Ik twijfel er niet aan dat het heel hip en mooi zou zijn", legt Quinty Trustfull uit. "Maar ik heb wel kinderen. En hoe 'niet cool' is het als je op school komt en je moeder in haar blootje in de aula hangt. Of met haar blote billen bij Heren 1 in de hockeykleedkamer."
De presentatrice heeft het aanbod niet officieel afgewezen. "Maar ik ga het ook niet doen", verzekert ze. Sexy Quinty Trustfull kreeg wel veel leuke reacties, waaronder van haar man. "Die moest erg lachen. Hij noemt me nu voor de grap 'playmate' en 'seksbom'."
Quinty Trustfull is getrouwd met Orlando Trustfull en dus officieel een voetbalvrouw. Maar zo wil ze zeker niet te boek staan. “Voetbalvrouw is zo’n denigrerend woord”, aldus Trustfull in Grazia.
De tv-presentatrice bokst in het blad op tegen de vooroordelen die over voetbalvrouwen bestaan. “Er hoort in mijn ogen een negatief beeld bij van vrouwen die alleen maar geld uitgeven en alles aan de au pair overlaten”, aldus Trustfull.
Maar zo zit het volgens de presentatrice niet in elkaar. “De meesten van mijn vriendinnen uit het wereldje hebben een eigen carrière. Ik wil beoordeeld worden op wat ík doe; ik ben zelf ook een persoon.”
Met haar carrière is in ieder geval niks mis. Zo presenteert Quinty Trustfull Koffietijd samen met Loretta Schrijver en is ze nog steeds te zien bij Eigen huis en Tuin. “Ik maak nu dus 252 afleveringen per jaar. Ik denk dat niemand anders in Nederland zo gek is.”
Haar liefje Orlando, ex-profvoetballer en nu jeugdtrainer bij Ajax, zorgt er in ieder geval voor dat thuis alles op rolletjes loopt als ze weg is.
Quinty Trustfull: “Hij brengt de kinderen elke ochtend naar school en als hij weg is, ben ik weer thuis. En tegenwoordig helpt Orlando ook mee in het huishouden. Ik moet zeggen dat het toch wel lekker is nu hij het uit zichzelf doet.”
Quinty Trustfull over haar relatie: “Bij ons is het nooit saai. In een relatie is het belangrijk dat je van elkaar kunt leren. Dat is ook de uitdaging, dat het geen sleur wordt. Orlando leert mij relativeren. Hij is mijn liefde en mijn rust.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten