donderdag 29 mei 2014

Gigi Ravelli wil niet sexy op cover Veronica Magazine @ Bekende Nederlandse Vrouwen


Gigi Ravelli wil niet sexy op cover Veronica Magazine

GTST-actrice Gigi Ravelli (27) heeft het verzoek van Veronica Magazine om te poseren op de cover afgewezen. Het tv-blad wilde Ravelli ter gelegenheid van de zomercliff van GTST fotograferen in ‘luchtige sexy kledij’, maar volgens RTL 4 is de actrice klaar met haar sexy imago.
 
“Gigi heeft lang genoeg dat imago van stoeipoes gehad. Daar wil ze een punt achter zetten“, vertelt een zegsvrouw van RTL. Haar coverfoto uit 2007 krijgt dus geen vervolg. “Gigi is toe aan een nieuwe fase in haar leven.“

Veronica Magazine vindt het jammer dat Ravelli niet op de cover wil. Het blad noemt het ‘slecht nieuws’. “Waarom Ravelli nog wel schaars en bloot gekleed in GTST te zien is, is ons onduidelijk“, zo laat de redactie weten. Het zouden namelijk geen topless of naakt foto's geworden zijn.

De nieuwe versie van Hints die begin dit jaar te zien was bij de KRO, keert niet terug op televisie. Dat zegt panellid Gigi Ravelli vrijdag in De Telegraaf. Volgens Gigi Ravelli keek een te oud publiek naar de show met presentatrice Sofie van den Enk.
 
“Er komt geen tweede serie. Het was de bedoeling dat Hints een wat jonger publiek zou aanspreken, maar dat is helaas niet gelukt, de meeste kijkers waren toch 30+“, zegt ze. “Ik vind het jammer, ik ben helemaal een spelletjesgek, wil ook altijd winnen.”

Dancing with the Stars (RTL4, 20:29) – Beau van Erven Dorens en Lieke van Lexmond presenteerden vrijdagavond live de tweede Dancing with the Stars. Er keken 1.003.000 kijkers (madl: 17.9%) naar de show. Vorige week waren dat er nog ruim 1,1 miljoen.
 
Gigi Ravelli werd tijdens de uitslagshow, die door 769.000 mensen bekeken werd, naar huis gestuurd. “Ik vond zelf dat het heel goed ging. Ik had niet verwacht dat we eruit moesten“, liet Ravelli weten. Lange Frans haalde twee onvoldoendes. “Hij is gewoon heel populair. Ik gun het hem wel, want Lange Frans is een topper“, zei de actrice volgens Novum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten