vrijdag 26 september 2014

Yolanthe Sneijder-Cabau in poker-serie 'Bluf' @ Bekende Nederlandse vrouwen

 

Yolanthe Sneijder-Cabau in poker-serie 'Bluf'In het najaar is op RTL 5 de serie Bluf te zien. De serie zal gaan over een vriendengroep die van pokeren en veel geld houdt. Een aantal hoofdrolspelers is al bekend: Jan Kooijman (Goed tijden, slechte tijden), Yolanthe Sneijder-Cabau (Onderweg naar Morgen), Achmed Akkabi (Moordvrouw), Geza Weisz (Verliefd op Ibiza) en de komiek Javier Guzman.RTL maakte het plot van de serie bekend: “Het leven van de goede vrienden Philip, Tje, Hein en Mark verandert volledig als Philip (Akkabi) een uitzonderlijk pokertalent blijkt te zijn en een grote som geld wint. Vanaf dat moment speelt geld geen enkele rol meer en belanden ze in een rollercoaster waarin niets te gek is en hun stoutste dromen werkelijkheid worden. De vrienden hebben de tijd van hun leven, maar hoe lang kunnen ze blijven omgaan met deze nieuwe lifestyle die draait om roem, geld, spanning en vrouwen? Is de hechte vriendschapsband wel bestand tegen de spanningen van hun nieuwe leven?”De serie Bluf met Yolanthe Sneijder-Cabau, geproduceerd door NL Film, zal bestaan uit tien delen en wordt wekelijks uitgezonden op RTL 5.ONM-soapies Jan en Yolanthe herenigd in RTL-serie BlufJan Kooijman en Yolanthe Sneijder-Cabau staan binnenkort weer op dezelfde set. De twee worden herenigd voor Bluf, een nieuwe dramaserie voor RTL 5. Daar is meteen gekozen voor een originele arena; dit keer geen ziekenhuis, politiebureau of een school maar een vriendengroep waarin poker en het grote geld centraal staan.In Bluf zijn hoofdrollen weggelegd voor Achmed Akkabi, Geza Weisz, Javier Guzman en dus Jan en Yolanthe. RTL 5 verklapt over de inhoud van Bluf: “Het leven van de goede vrienden Philip, Tje, Hein en Mark verandert volledig als Philip (Achmed Akkabi) een uitzonderlijk pokertalent blijkt te zijn en een grote som geld wint. Vanaf dat moment speelt geld geen enkele rol meer en belanden ze in een rollercoaster waarin niets te gek is en hun stoutste dromen werkelijkheid worden. De vrienden hebben de tijd van hun leven, maar hoe lang kunnen ze blijven omgaan met deze nieuwe lifestyle die draait om roem, geld, spanning en sexy vrouwen? Is de hechte vriendschapsband wel bestand tegen de spanningen van hun nieuwe leven?”Achmed heeft zich flink ingelezen in de pokerwereld, hij heeft vele uren doorgebracht met online pokeren, vertelt hij aan RTL Boulevard. Hij verheugt zich verder op de scènes met Yolanthe Sneijder-Cabau, zijn directe tegenspeler.Voor Jan Kooijman is Bluf de eerste acteerklus binnen RTL sinds hij vertrok uit Goede Tijden Slechte Tijden. Het is verder zijn eerste wekelijkse dramaserie.Yolanthe vindt seksscènes nog steeds ongemakkelijk

Voor bluf moest Yolanthe Sneijder-Cabau met Jan Kooijman naakt het bed in duiken.Yolanthe Sneijder-Cabau heeft nog altijd wat moeite met het opnemen van seksscènes waarbij ze naakt moet verschijnen. Dit vertelt de actrice in haar column in Grazia."Hoe goed je ook op elkaar bent ingespeeld, het blijft altijd een beetje ongemakkelijk. Je geeft jezelf letterlijk en figuurlijk bloot", legt de actrice en presentatrice uit. Ze vertelt dit aan de hand van de opnames voor de serie Bluf waar ze een rolletje in heeft. Ze is blij dat op televisie niet haar hele lichaam bloot wordt getoond.Dit neemt echter niet weg dat dit op de set wel te zien is en dat vindt ze maar wat ongemakkelijk. "Op televisie glijdt de camera misschien van een stukje blote borst naar een beetje been, rug of billen. Je krijgt geen full naked shot te zien, maar zo sta je wel naakt op de set. Best even pittig", aldus Yolanthe.Voor de opnames van de serie moest ze ook met Jan Kooijman een bed induiken. Gelukkig heeft ze daar ook weer veel lol aan beleefd. "Tussen de opnames van vooral deze 'intieme seksscènes' door liggen we ook vaak in een deuk. Dat kan alleen met iemand die je vertrouwt en bij wie je je op je gemak voelt", vindt de vrouw van Wesley Sneijder.

Nieuwe Nederlandse dramaserie

Yolanthe speelt poker in nieuwe RTL5-serie BlufYolanthe Sneijder-Cabau gaat weer acteren. Yo heeft een vaste rol binnen gesleept in de nieuwe RTL 5 dramaserie Bluf.Bluf speelt zich af in de pokerwereld en laat zien wat de effecten van het spannende kansspel zijn op zowel spelers als zijn of haar omgeving.

Bluf heeft sterrencastYolanthe is niet de enige ster die gestrikt is voor de tiendelige dramaserie. Zo maken onder anderen Géza Weisz, Javier Guzman en Jan Kooijman hun opwachting in de reeks. Zij maken stuk voor stuk deel uit van een vriendengroep wiens leven volledig wordt veranderd zodra een van hen een pokertalent blijkt en een fikse som geld binnen weet te harken. De verworven weelde zorgt voor een nieuwe, flitsende levensstijl, maar ook voor de nodige sores en onderlinge conflicten.Jan Kooijman en Yolanthe in dramaserie BlufJan Kooijman, Achmed Akkabi, Javier Guzman en Geza Weisz spelen hoofdrollen in de nieuwe dramaserie Bluf. Ook Yolanthe Sneijder-Cabau is in de serie te zien, meldt RTL Boulevard.De 10-delige serie op RTL 5 gaat over een groep vrienden. Hun leven verandert compleet als een van hen heel goed blijkt te kunnen pokeren en daarmee veel geld verdient.Maar daarbij trekken ze ook verkeerde vrienden aan. De opnamen vinden onder meer in Las Vegas plaats.Jan Kooijman en Yolanthe Sneijder-Cabau kennen elkaar nog uit een ver verleden van de soap Onderweg Naar Morgen. Het klikte gelijkt weer goed tussen de twee Bluf-acteurs. Hier was Yolanthe erg blij mee, omdat de twee ook intieme naakt en seksscènes voor de camera moesten spelen. Jan Kooijman was al lang blij dat de intieme scènes die hij had met Yolanthe in de nieuwe dramaserie Bluf destijds geheim zijn gebleven voor haar man Wesley Sneijder, want de draaidagen waren tijdens het WK en dat zou zomaar een vette stoorzender hebben kunnen zijn. Een paar maanden na dato klapt Yolanthe alsnog uit de school.Jan en Yolanthe kennen elkaar nog van Onderweg naar Morgen, de soap die inmiddels van de buis is. Volgens Yo is het fijner om intieme scènes te spelen met iemand die je kent en vertrouwt. "We staan naakt onder de douche samen", aldus een openhartige Yolanthe in RTL Late Night. "Op dat moment is het fijn dat je diegene kent, het is best pittig want je geeft jezelf letterlijk bloot, dus dan is het met iemand die je goed kent een stuk makkelijker." En vervolgens tegen Jan Kooijman: "Dat zei jij ook."Jan proest het uit. "Klap jij even uit de school zeg…!" Om vervolgens wat ongemakkelijk op zijn stoel te draaien. Maar Yolanthe Sneijder-Cabau neemt geen blad voor de mond. "Dat is wat mensen straks gaan zien, dan kun je maar beter eerlijk zijn." Naast de naaktscene onder de douche, zien we Yo ook nog bijna bloot boxen, met haar borsten alleen bedekt door een sport-bh.Jan grapt dat hij opgelucht was dat die pikante scènes niet meteen op straat lagen, zodat Yo's hubby Wesley Sneijder er niets van meekreeg. "We hebben gedraaid tijdens het WK Voetbal en ik zag de koppen al voor me: Kooijman verstoort WK."Bluf met Yolanthe Sneijder-Cabau is vanaf 11 september 2014 te zien op RTL5.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten