woensdag 18 juni 2014

Gigi Ravelli stopt met CampingLife, vervangen door Keet! Yvonne Coldeweijer @ Bekende Nederlandse Vrouwen


Gigi Ravelli stopt met CampingLife, vervangen door Keet! Yvonne Coldeweijer

Gigi Ravelli na één seizoen weg bij CampingLife

Gigi Ravelli stopt al na één seizoen met de presentatie van het veel bekeken kampeerprogramma CampingLife. Dat heeft de Goede Tijden Slechte Tijden-actrice laten weten aan RTL Boulevard.

Het is de zoveelste co-presentatrice die Sander Janson, presentator van het eerste uur, ziet vertrekken. “Graag had ik het nog veel langer willen doen, maar doordat de opnames seizoensgebonden zijn, valt het niet meer te combineren met mijn andere werkzaamheden“, zegt de sexy blondine.

Gigi Ravelli heeft wel erg genoten van de opnames. “Met veel plezier kijk ik terug op mijn tijd als presentatrice van Campinglife, het was fantastisch om dit reisprogramma samen met Sander in bikini en badpak te mogen presenteren.”

Eerdere presentatrices van CampingLife zijn onder meer Jessica Mendels, Corine Boon en Marit van Bohemen.

RTL is op zoek naar vervanging voor Ravelli.

Gigi Ravelli te druk voor Campinglife

Gigi Ravelli stopt na één seizoen met Campinglife. Dat meldt RTL Boulevard. Ze heeft het deze zomer te druk.

Ravelli presenteerde Campinglife met Sander Janson. "Met veel plezier kijk ik terug op mijn tijd als presentatrice van Campinglife, het was fantastisch om dit reisprogramma samen met Sander te mogen presenteren", laat de mooie Nederlandse actrice weten.

Voor Ravelli was het geen makkelijk besluit. "Graag had ik het nog veel langer willen doen, maar doordat de opnames seizoensgebonden zijn, valt het niet meer te combineren met mijn andere werkzaamheden."

Naar Campinglife kijken wekelijks tussen de 800.000 en 1 miljoen mensen. RTL gaat op zoek naar een opvolger voor de 31-jarige blondine, die in Goede tijden, slechte tijden de rol van Lorena speelt.

Yvonne Coldeweijer kampeert met Sander Janson

Al sinds 2002 reizen de presentatoren van Campinglife heel Europa door op zoek naar de mooiste plek voor je tent of caravan. Yvonne Coldeweijer neemt dit jaar het presentatiestokje over van Gigi Ravelli en mag nu samen met Sander Janson op reis.

"Als kind heb ik altijd gekampeerd", vertelt Yvonne aan RTL Boulevard. "Mijn ouders hebben een camper, ik was kind aan huis bij de camping."

Yvonne werd in 2010 bekend als haar alter ego Keet! van Telekids, waar ze sinds juni vorig jaar mee gestopt is. Ze had daarnaast verschillende rollen in televisieseries. Ook vertolkte het multitalent de hoofdrol van Glinda in de musical Wicked en van Ariël in de musical The Little Mermaid én ze nam een duet op met Thomas Berge.

Sander Janson is maar een bofkont met al dat vrouwelijk schoon naast zich. "Ik ben echt heel blij met haar, nu al", zegt Sander in RTL Boulevard.

Yvon maakt dan ook deel uit van een illuster rijtje van presentatrices.

Campinglife is vanaf 30 november 2014 weer op de buis bij RTL 4.

Yvonne Coldeweijer de nieuwe Gigi Ravelli

Yvonne Coldeweijer gaat aan de slag als presentatrice van het veel bekeken RTL 4-programma CampingLife. Ze treedt in de voetsporen van Gigi Ravelli, die er al na één seizoen mee ophoudt. Dat meldt RTL Boulevard.

Coldeweijer, die als alter ego Keet jarenlang het gezicht van RTL Telekids was, heeft er zin in om met Sander Janson samen te werken. “Ik heb vroeger als kind altijd gekampeerd. Mijn ouders hebben een camper, dus ik ben kind aan huis op de camping.”

Presentator van het eerste uur Janson heeft vertrouwen in Coldeweijer. “De nieuwe vrouw in mijn werkleven. Dat is fantastisch toch? Ik ben echt heel blij met haar. Nu al.“

Yvonne Coldeweijer, voorheen bekend als Keet! en de ex van Ben Saunders, heeft een nieuwe presentatieklus te pakken.

Yvonne presenteert vanaf 30 november 2014 met Sander Janson het programma Campinglife. De twee reizen door Europa in de hoop mooie, nieuwe plekken te vinden voor de perfecte kampeervakantie.

Een enthousiaste Yvonne: "Fantastisch om dit voor het programma Campinglife te mogen doen. Als kind heb ik vele zomers gekampeerd, dus ook dat voelt voor mij al erg vertrouwd."

Sander is al ruim tien jaar het gezicht van het programma. Hij heeft Campinglife gepresenteerd met onder anderen Marit van Bohemen, Jessica Mendels en Gigi Ravelli.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten