maandag 21 november 2011

Doutzen Kroes acteerdebuut 'Nova Zembla' DWDD @ Bekende Nederlandse Vrouwen


Acteerdebuut Doutzen Kroes 'Nova Zembla' in première.

In het RAI Theater is de première van Nederlands eerste 3D-film Nova Zembla. Topmodel en Bekende Nederlandse Vrouw Doutzen Kroes beleeft hierin haar acteerdebuut als Catharina Plancius.

Zaterdag zag de debuterende actrice Doutzen Kroes voor het eerst hoe de film geworden is. ,,Van de reis naar Nova Zembla heb ik niets meegekregen'', vertelt ze.

,,Het is mooi om te zien hoe de reizigers het gehad hebben en ook om te zien hoe ik er in verwerkt ben.''

Het topmodel Doutzen Kroes moest voor haar eerste filmrol in Nova Zembla voor het eerst een filmkus op het witte doek toveren, dat deed ze dus voor de eerste keer met haar echtgenoot en house dj Sunnery James.

Doutzen Kroes;'Ik heb thuis met Sunnery op de bank een hele avond filmzoenen zitten oefenen'

De vrijscènes met acteur Robert de Hoog verliepen daarom goed. 'Met Robert ging het super. Ik had er eigenlijk geen moeite mee. Ik denk dat Sunnery het zelfs prachtig zal vinden.'

Nova Zembla, over de laatste ontdekkingsreis die Willem Barentsz maakte!

De meest sexy moeder van moederdag 2011 is ....Bekende Nederlandse Vrouw Doutzen Kroes!

De term uit de sekswereld: M.I. L.F. staat voor een sexy moeder die nog steeds de moeite waard is .

Inmiddels is het begrip meer gemeengoed geworden en in het kader van aanstaande Moederdag is DJ Ruud de Wild wederom op zoek naar het meest sexy exemplaar van vaderlandse bodem…………

Doutzen Kroes had concollega's in prinses Maxima, Georgina Verbaan, Quinty Trustfull, Anouk, Chantal Janzen, Sylvie van der Vaart, Renate Verbaan, Bridget Maasland en Fajah Lourens.

Het topmodel troefde daarmee Chantal Janzen, winnaar in 2009, af.

Doutzen Kroes en haar man Sunnery James zijn de gelukkige ouders geworden van zoon, Phyllon Gorré.

Het jongetje werd rond 8 uur geboren in het AMC in Amsterdam. Net op 2 dagen niet op de verjaardag van Doutzen.

Phyllon weegt ongeveer acht pond en maakt het goed,
laat de manager van het model weten aan Omroep Friesland. Het jongetje is het eerste kindje voor Doutzen Kroes en haar man DJ Sunnery James Gorré.

Doutzen Kroes (26) heeft naast haar modellenklussen nu ook een film op haar cv staan. Het model maakt haar acteerdebuut in de film Nova Zembla. En het acteren bevalt. 'Ik vind het heel fijn om meer van mezelf te geven', vertelt ze aan Metro. 'Als fotomodel geef je ook wat van jezelf, maar niet zo veel en zo intens als op een filmset.'

Doutzen Kroes volgde acteerlessen en werkte zelfs aan haar Friese accent voor de film van Reinout Oerlemans. Volgens de Friese schone was de regisseur op zoek naar een droombeeld. 'Daardoor kwam hij bij mij uit. Ik heb een cruciale, maar kleine rol. Doordat Gerrit de Veer (gespeeld door Robert de Hoog), zo verliefd op mij is, overleeft hij Nova Zembla.' Door het vertrouwen van Oerlemans voelde ze zich heel zeker en veilig. 'Heel bijzonder dat hij dit aandurfde met iemand die nog nooit heeft geacteerd.'

Bekende Nederlandse Vrouw Doutzen Kroes vindt het geen probleem dat haar grote borsten prominent in beeld zijn. 'Ik had geen keuze, mijn borsten waren heel groot. Ik gaf toen nog borstvoeding', vertelt Kroes. 'Ik had ook wel even iets van ''woow' toen ik de film zag. Maar in die tijd zagen vrouwen er ook zo uit: grote billen, grote borsten. Dus het klopt wel.'

De eerste Nederlandse film in 3D draait donderdag in de bioscopen.

Doutzen Kroes 'droombeeld' voor Reinout Oerlemans

Maandagavond laat Reinout Oerlemans zijn 3D-avonturenfilm Nova Zembla voor het eerst aan het publiek zien, bij de première in de Amsterdam RAI.

In de film zijn hoofdrollen weggelegd voor Robert de Hoog en Doutzen Kroes.

Doutzen Kroes (Oostermeer, 23 januari 1985) is een Nederlands fotomodel en actrice met internationale bekendheid. Kroes woont meestal in haar appartement in New York.

Nadat ze in 2003 was geslaagd voor de havo aan het Drachtster Lyceum, stuurde Kroes een paar vakantiefoto's naar het modellenbureau Paparazzi in Amsterdam. Ze wilde graag wat bijverdienen maar zat al snel in de internationale fotomodellentop.

Doutzen Kroes liep modeshows voor onder andere Versace, Dolce & Gabbana, Gucci, Ralph Lauren, Michael Kors, Yves Saint Laurent, Viktor & Rolf en was zowel het gezicht van de parfumlijn van Calvin Klein's Eternity als van hun White Label. In 2006 sloot ze een contract met het cosmeticabedrijf L'Oréal. Als het gezicht van L'Oréal werd ze het best betaalde model dat Nederland tot nu toe had voortgebracht. Eind 2007 werd Kroes het nieuwe gezicht voor lingeriemerk Victoria's Secret. Ook stond ze met twee foto's in de 2008-editie van de kalender van Pirelli. Sinds haar contracten met respectievelijk L'Oreal en Victoria's Secret neemt Doutzen Kroes geen deel meer aan de tweejaarlijkse fashionweeks in Parijs, Londen, Milaan en New York. In 2011 noemde ze als reden hiervoor dat het doel van deze shows, naamsbekendheid vergroten, niet meer nodig was in haar positie.

Doutzen Kroes is nog altijd trots op haar wortels en draagt Friesland een warm hart toe. Sinds 21 november 2007 treedt ze op als ambassadeur voor de campagne "Praat mar Frysk" om de Friese taal te promoten. Op 15 december 2007 kreeg ze van de Vereniging van Friese Journalisten de Friese Persprijs uitgereikt. Ze voldoet volgens de jury voorbeeldig aan één van de belangrijkste criteria voor toekenning van de prijs', zo schrijft de VFJ op haar site. "Zij heeft de publiciteit in de Friese media gezocht noch geschuwd."

Doutzen Kroes hoort sinds 2008 bij de top vijf van de best betaalde modellen. In 2007 stond ze al op de dertiende plaats. Ze verdiende in 2007 1,5 miljoen euro. In 2010 harkte ze een slordige $6 miljoen bij elkaar.

Doutzen Kroes kreeg op 28 april 2008 haar eigen wassen beeld in Madame Tussauds. De jurk die het beeld draagt is gedoneerd door modeontwerper Roberto Cavalli en is naar eigen zeggen haar favoriete jurk.

Op 12 mei 2009 ontving Doutzen Kroes van de jury van de Dutch Model Awards in Amsterdam voor haar internationale modellencarrière de Lifetime Achievement Award. In augustus 2009 werd Doutzen aangekondigd als nieuwe ambassadeur van de organisatie dance4life. Dance4life zet zich in om hiv en aids wereldwijd terug te dringen. Hiervoor heeft ze foto's geveild, waarvan de duurste 65.000 euro opleverde.

Op 19 december 2010 werd Doutzen Kroes door het Fashion Museum in Amsterdam uitgeroepen tot de stijlvolste persoonlijkheid aller tijden.

In november 2011 zal Doutzen Kroes haar debuut als actrice met haar rol in de bioscoopfilm Nova Zembla maken.

Op zondag 7 november 2010 trouwde Doutzen Kroes op een geheime locatie in Amsterdam met DJ Sunnery James, met wie zij in januari 2011 een zoon kreeg.

Het moederschap heeft wonderen voor het lijf van Doutzen Kroes gedaan: "Ik voelde me altijd fors, nu niet meer".

"Tijdens mijn zwangerschap heb ik heel weinig aan sport gedaan. Ik merkte toen dat mijn spieren verdwenen en mijn benen slanker werden", laat Doutzen Kroes weten in een exclusief interview aan Grazia.

Sinds de bevalling van zoontje Phyllon gaat het Victoria's Secret-model anders met eten om: "Ik eet als ik honger heb, terwijl eten eerst echt een obsessie was".

De Friese schone vindt dat het moederschap haar heeft veranderd, en niet alleen lichamelijk: "Ik voel me, hoe zeg je dat, empowered als vrouw. Ik sta veel krachtiger in het leven. Ik wil mijn kind een goede toekomst geven en dat motiveert enorm."

De eerste 3D-film van Nederlandse bodem krijgt een koninklijke première. Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima wonen de eerste vertoning van Nova Zembla op 21 november bij.

Dat maakten distributeur Benelux Film Distributors en de Rijksvoorlichtingsdienst bekend.

Hoofdrolspelers Robert de Hoog, Derek de Lint, Victor Reinier, Jan Decleir en Doutzen Kroes zijn ook aanwezig bij de première in Amsterdam. De film is geregisseerd door Reinout Oerlemans, die in 2009 zijn regiedebuut maakte met Komt een Vrouw bij de Dokter.

Nova Zembla gaat over de laatste ontdekkingsreis die Willem Barentsz, gespeeld door De Lint, in 1596 maakte naar de noordpunt van Nova Zembla. De reizigers komen vast te zitten op Nova Zembla en bouwen noodgedwongen een onderkomen op een gletsjer. De film draait vanaf 24 november in de bioscopen.

Naaktfoto's Doutzen Kroes uitgelekt

Op internet zijn naaktfoto's van fotomodel en actrice Doutzen Kroes opgedoken. Het Nederlandse model poseerde een tijd geleden bloot voor het modeblad Vie, maar het was niet de bedoeling dat de naakt foto's zouden uitlekken.

Doutzen Kroes baalt ervan dat de foto's op het internet zijn opgedoken, maar meent dat er niets aan te doen valt. "Je kan sommige dingen gewoon niet tegenhouden tegenwoordig."

Het naakt poseren was een "bewuste keuze" van haar, zo benadrukt Doutzen Kroes. Maar dat wil niet zeggen dat de hele wereld de naaktfoto's hoeft te bewonderen.

"Ik wil niet dat mijn ouders het zien. Ik ben ruimdenkend opgevoed, dus ze snappen het heus wel, maar het is niet dat ik denk: 'kijk hier sta ik'", zo zegt de Friezin in RTL Boulevard.

Topfotograaf Mario Testino maakte de sexy naaktfoto's van Doutzen Kroes. "Hij is een van mijn favoriete fotografen", zo zegt het model en actrice.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten