woensdag 6 juni 2012

Daphne Deckers RTL Boulevard @ Bekende Nederlandse Vrouwen

Daphne Deckers (42) heeft haar badpakken en bikini lijn ‘TC World of Woman’ (WoW) op Strand Zuid in Amsterdam onthuld. Speciaal voor de lancering werden twee sexy Braziliaanse danseressen ingehuurd.
„Toen lingeriemerk Ten Cate me anderhalf jaar geleden vroeg met hen een bikini en badpak collectie te ontwikkelen, hoefde ik geen seconde na te denken. Je favoriete stoffen, randjes en kleuren verwerken in een eigen lingerielijn is als een droom die uitkomt”, zegt Daphne Deckers.
Decolleté
Centraal in de collectie staat de L-Shape bra. Die geeft de beha zowel opwaartse als zijwaartse steun waardoor er een mooi decolleté ontstaat. Bekende Nederlandse Vrouw Daphne Deckers: „De meeste bikini’s hebben geen voorgevormde cups, waardoor je borsten enorm lijken te hangen, zeker als je een wat grotere maat hebt.In de topjes uit de WoW-collectie kun je ‘wat kwijt’, zeg maar.”
Niet alleen de topjes, ook de broekjes zijn geschikt voor degenen onder ons met een wat steviger achterwerk. En toch zijn het niet van die enorme gevaarten. Bekende Nederlandse Vrouw Daphne Deckers: „Nee, het moet natuurlijk wel een beetje sierlijk blijven allemaal. Overigens zijn alle broekjes en tops los verkrijgbaar, dus als je grote borsten en kleine billen hebt, of andersom, is dat geen enkel probleem.” Topless op het strand is dus geen probleem.
En wie echt geen bikini aandurft: ook het WoW-badpak heeft voorgevormde cups, en daarom goed te dragen door vrouwen met de grotere cupmaten.
Bekende Nederlandse Vrouw Daphne Deckers gaat haar eigen lingeriecollectie lanceren. Bovendien is ze met haar 42 jaar zelf het model voor de campagne.
Voor Daphne Deckers is het als een droom die uitkomt. Ze heeft haar eigen lingeriecollectie samen mogen stellen voor het nieuwe lingeriemerk van Ten Cate, genaamd WoW (World of Women).
De lingeriecollectie van Daphne kent mooie kleuren en dessins en heeft als speerpunt de L-Shape Bra, die de borsten nog beter ondersteunt door een speciale padding.
Daphne Deckers was altijd al dol op lingerie is apetrots op haar collectie. ‘Een mooi decolleté is als een sieraad en dat moet je zo mooi mogelijk omlijsten’, meldde ze bij RTL Boulevard.
In bikini poseren
Opvallend is dat Daphne Deckers niet alleen de collectie samenstelde, maar zelf ook het gezicht van de campagne is. Met haar 42 jaar durfde ze het bijna niet aan om in lingerie, bikini of badpak te poseren, maar na wat extra te hebben gesport, voelde ze zich zelfverzekerd genoeg.
"Ik heb wat extra buikspieroefeningen gedaan en aan mijn Juliana-armpjes gewerkt. Bovendien moet alles natuurlijk kittig in het bh cupje hangen", aldus Daphne Deckers.
De prijzen voor de Daphne Deckers beha’s variëren van € 29,95 tot € 44,95. De slips van € 17,95 tot € 24,95.
 
Daphne’s WoW collectie is vanaf september te koop bij V&D, Wehkamp en lingerie speciaalzaken. Behalve lingerie zal ook night- en homewear volgen.
Toen Daphne Deckers hoorde dat het zonnetje voorlopig nog wel zou schijnen wist het multitalent daar gelijk haar graantje van mee te pikken. Daphne Deckers presenteerde op Strand Zuid in Amsterdam haar nieuwe beachcollectie van TC WOW (World of Women).
Daphne heeft dit seizoen voor veel kleur gekozen en ook opvallend zijn de bovenstukjes van de bikini's. Deze hebben allemaal dezelfde halter, zodat ze een mooie decolleté geven.
De blonde duizendpoot heeft niet alleen de collectie ontworpen, maar staat ook zelf fotomodel voor de lijn.
Daphne Deckers heeft dus op Strand Zuid in Amsterdam haar eerste badmodelijn gelanceerd. De collectie TC World of Women (WOW) bestaat niet alleen uit bikini's in frisse, hippe kleuren maar ook uit bijzondere sexy badpakken.
De 42-jarige Daphne Deckers stelde eerder al een lingeriecollectie samen. Ze liet toen weten dat een mooi decolleté een sieraad is dat gezien mag worden.
Tatjana Simic is de beste Nederlandse playmate ooit. Dat vinden althans drieduizend bezoekers van de website Fok!.
Veertig procent van de mensen die hun stem uitbrachten via een poll op de site stemde op Tatjana, die in totaal negen keer naakt in Playboy stond.
Katja Schuurman werd tweede in de verkiezing van beste Nederlandse playmate aller tijden. Zij kreeg bijna twintig procent van de stemmen.
Alle overige kandidaten die bloot poseerden, onder wie Viola Holt, Myrna Goossen, Lieke van Lexmond, Do en Daphne Deckers, bleven net onder de tien procent.
Tien jaar na haar blootfoto's in Playboy, ging Daphne Deckers opnieuw uit de kleren. Het blad Grazia heeft het voormalige model weten te strikken, zo heeft de wekelijkse glossy laten weten.
Met de naakt reportage wil de presentatrice, die dit jaar 40 jaar wordt, een lans breken voor de rijpere vrouw.
Daphne Deckers: "Vroeger was je in de ogen van de modewereld op je veertigste een brontosaurus. Maar nu zie je dat deze dames met hun charisma (en oké, een beetje botox) de jonge modelletjes uit beeld vegen", legt Deckers uit in een verklaring.
Daphne Deckers: "Dit zijn de gouden jaren. Veertig is écht het nieuwe dertig."
In het dubbeldikke nummer, dat vanaf woensdag twee weken in de winkel ligt, staat de manier waarop vrouwen hun lichaam bezien centraal. Onder anderen Ebru Umar, Daphne Deckers, Siska Mulder, Manon Spierenburg en Susan Smit schrijven essays over hun lichaam.
Daphne Deckers denkt dat vreemdgaan niet het einde van haar relatie hoeft te betekenen. "In het begin dacht ik: als hij het doet, sla ik hem dood", vertelt ze in de Viva over haar huwelijk met oud-tennisser Richard Krajicek.
"Nu denk ik: we hebben zo veel meer samen dan seksuele trouw. We hebben een gezamenlijke geschiedenis, de kinderen."
De presentatrice en schrijfster benadrukt dat 'het geen hobby moet worden'. "Maar incidenteel, ach, dat komt zo veel voor", denkt Daphne Deckers. "Tegenwoordig vind ik dat geen dealbreaker meer." Mocht Richard over de schreef gaan, dan hoopt ze dat hij het niet opbiecht. "Daar ben ik niet zo voor. Eerlijkheid is een overschatte deugd."
Daphne Deckers, die momenteel Holland's Next Top Model presenteert op RTL 5, trouwde in 1994 met Krajicek. Het stel is nog altijd dolgelukkig samen. "Ik word heel soms onrustig van een andere man, dat ik denk: goh, best leuk", bekent ze.
"Maar verliefd ben ik eigenlijk nog steeds op Richard." Ze houdt van de stabiliteit die haar echtgenoot biedt. "Als hij zegt dat hij om zes uur thuis is, komt hij om zes punt nul nul uur voorrijden. Heerlijk. Ik hou niet van gedoe."
Vorige maand raakte Daphne Deckers nog in opspraak nadat ze journalist Guido den Aantrekker van Story had verwond op een feestje. Ze was hem aangevlogen vanwege een artikel dat hij over haar had geschreven naar aanleiding van een interview met haar eerste echtgenoot.
Deze Maurice van Zijst, met wie Daphne Deckers op haar negentiende een jaar getrouwd was, stelde dat het huwelijk tussen Daphne en Richard nep was en dat de blondine het zelf niet zo nauw nam met de echtelijke trouw.
Daphne Deckers geeft de kandidates van Benelux Next Top Model het advies dat ze het werk serieuzer moeten nemen. De presentatrice van het programma praat over de valkuilen van het vak in tijdschrift Beau Monde.
“Modellenwerk is een heel uitzonderlijk beroep waarmee je in korte tijd erg veel geld kunt verdienen, de hele wereld over kunt reizen en dingen mag meemaken die echt out of this world zijn”, aldus Deckers in het blad.
"Maar het is óók een beroep dat strenge eisen stelt aan lichaamsmaten, borsten, inzet en doorzettingsvermogen.” En daar ontbreekt het volgens het voormalige topmodel nogal eens aan.
“Te veel jongeren eten het liefst hamburgers, pizza’s en broodjes kroket, tikken flessen wodka weg alsof het niks is en vinden sporten allemaal veel te vermoeiend.”
“Onze kandidaten zijn vaak het knapste meisje van de school.” Maar tegen kritiek kunnen de meisjes niet altijd even goed, vertelt Dutch babe Daphne Deckers. “Dan kijken ze je stomverbaasd aan. Eén kandidate uit het nieuwe seizoen heeft een geweldig mooi gezicht, maar ze loopt als een vrachtwagenchauffeur.”
“Toen de jury zei dat ze daar dringend aan moest werken, haalde ze haar schouders op en zei: ‘Ik hoef toch niet perfect te zijn?’ Niemand hoeft perfect te zijn, maar er is niks mis mee om het beste uit jezelf te halen.”
Daphne Deckers geeft de deelneemsters ook nog een paar tips. “Zet altijd geld opzij voor de Belastingdienst, breek meteen met ziekelijk jaloerse vriendjes, realiseer je dat een modellencarrière maar een paar jaar duurt, investeer niet in Hermès-tassen, maar in onroerend goed en beperk het zuipen, want your face is your fortune!”
Daphne Deckers vindt het belangrijk om er goed uit te blijven zien. Tot nu toe is alles nog puur natuur, maar het voormalige model staat zeker niet negatief tegenover plastische chirurgie, bekent ze in Grazia.
"Vroeger riep ik altijd dat je dat geld beter aan een psycholoog kon uitgeven. Nu denk ik daar anders over", aldus de 40-jarige Deckers in het tijdschrift.
De Benelux Next Top Model-presentatrice zegt niet te begrijpen dat er vrouwen zijn die de boel maar laten gaan. "Die opeens hun haren afknippen omdat ze boven de dertig zijn. Waarom? Dat haar heb je juist nodig", aldus Deckers.
Zelf ziet ze actrice Halle Berry als een grote inspiratiebron. "Zij is in de veertig en ziet er nog zo goed uit. Ik denk ook niet dat ze veel aan zichzelf heeft laten verbouwen."
Het is dat Deckers bang voor naalden en medische zaken is; anders had ze mogelijk al iets aan de kraaienpootjes onder haar ogen laten doen. "Die krijg je namelijk niet weg met botox", aldus Deckers.
Tot nu toe heeft de presentatrice nog geen botoxbehandeling ondergaan, maar ze kan zich goed voorstellen dat ze dat in de toekomst nog wel gaat doen. "Maar ik vind Nederland daar nog heel calvinistisch in. We smeren wel Crème de la Mer van vijfhonderd euro per potje, maar botox is taboe. Alsof je dan ongelooflijk ijdel of verknipt bent."
Daarnaast is Daphne Deckers van mening dat het nooit goed is. "In Hilversum word je keihard op botox afgerekend, maar als je een rimpelige kop krijgt, is het ook niet goed."
Daphne Deckers brengt in het programma De Naakte Waarheid onzekerheden van anderen naar boven, maar zelf is ze ook niet altijd even zeker geweest van haar uiterlijk.
In De Naakte Waarheid, waarvan de eerste aflevering ruim 890 duizend kijkers trok, helpt Daphne Deckers vrouwen die ontevreden zijn met hun uiterlijk zich toch goed over zichzelf te voelen.
Ze vindt de veranderingen die het RTL 4-programma bij de deelnemers teweegbrengt mooi. "Ontzettend ontroerend om te zien hoe de deelnemende vrouwen aan het einde van het programma weer met een rechte rug en vol zelfvertrouwen in het leven staan."
Daphne Deckers is blij dat ze door haar deelname in de jury van Hollands Next Top Model ook weer kon laten zien dat ze nog steeds erg modieus is. "Opeens vonden mensen dat ik er jonger uitzag. Grappig hoe dat werkt."
Aan plastische chirurgie denkt Deckers dan ook niet. Bovendien zou ze ruzie krijgen met haar man, voormalig toptennisser Richard Krajicek, als ze onder het mes zou gaan. "Ik zou echt bonje krijgen als ik me helemaal strak liet trekken."
Daphne Deckers presenteerde het programma De Naakte Waarheid. Daarnaast schrijft ze boeken, columns en overweegt ze om een fitnessboek of -dvd uit te brengen. Verder presenteert ze een radioprogramma en mocht ze onlangs dekbedhoezen ontwerpen voor Muller textiel.
Daphne Deckers had in het begin van haar modellencarrière een flink gat in haar hand. Soms verdiende ze zo'n drie- á vierduizend euro per dag, maar daarvan werd niets opzij gezet. "Ik gaf álles uit", bekent de 40-jarige Deckers in Miljonair.
De overstap naar een modellenleven was behoorlijk wennen voor Deckers, van oorsprong een boerenmeisje van het platteland. In haar jeugd kende ze eigenlijk geen rijkdom, en toen ze ineens duizenden euro's per dag ging verdienen wist ze dan ook niet goed hoe daar mee om te gaan, zegt ze in het tijdschrift.
"Als je dan twee weken naar de Seychellen gaat... Dat is duizelingwekkend veel voor een meisje van zeventien. Ik kon het soms zelf niet geloven."
Het afgelopen weken was het heerlijk strandweer. Mocht je uitgekeken zijn op je bikini’s van vorig jaar dan hebben wij een tip voor je.  Daphne Deckers showde dinsdag op Strand Zuid haar eigen badpakken en bikinilijn voor deze zomer.
Daphne Deckers presenteerde de nieuwste badmode-lijn – TC World of Woman – met twee sexy Braziliaanse danseressen. Als dat de sfeer er niet inbrengt! De L-Shape bra staat centraal in deze zomerse collectie die zorgt voor een extra push-up effect. Just the way we like! De broekjes en tops in lekker felle kleuren zijn apart verkrijgbaar zodat je zelf kunt mix & matchen.
Om haar collectie te promoten hangt Daphne Deckers nu zelf half naakt in de bushokjes in een van haar bikini’s. Je vindt de bikini’s bij V&D, Wehkamp en lingeriewinkels.
Daphne Deckers is vanaf nu Daphne Lekkers.
Daphne Deckers laat zien dat een vrouw van boven de 40 er nog heel goed kan uitzien. Heel lekker zelfs. 42 jaar en dan zo'n lijf. Je hoort niemand meer zeggen dat dames van boven de 40 geen bikini of minirokjes mogen dragen. Het ligt er maar helemaal aan hoe ze eruit zien. Mensen zien liever een Daphne Deckers van 42 in bikini dan een meid van 20 die over de 80 Kg is met megavetrollen.
Op internet gaan er alweer geruchten dat het misschien weer tijd is voor een 'goede' Playboy reportage....
Daphne Deckers weet hoe belangrijk een mooi decolleté is. Soms heeft het decolleté wat hulp nodig, maar dat kan. De L-Shape bra van Daphne geeft de beha en borsten zowel opwaartse als zijwaartse steun waardoor er een mooi decolleté ontstaat.
Voor veel vrouwen een uitkomst omdat ze dan niet per se plastische chirurgie hoeven te ondergaan voor een beter voorkomen van hun 'voorgevel'. Voor veel mannen een uitkomst omdat het uitzicht een stuk aangenamer wordt. Vooral leuk nu zelfs de komende maanden zomermaanden lijken te worden! Daphne Deckers geeft alvast zelf in bikini het goede voorbeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten