maandag 19 januari 2015

Esther Vergeer Madiwodovrijdagshow Paul de Leeuw @ Bekende Nederlandse Vrouwen

 
Esther Vergeer in de Madiwodovrijdagshow van Paul de Leeuw op dinsdag 1 februari 2011.
 
De vrouw die al haar tegenstanders vernederde tijdens de Australian Open. Haar carrière gaat nog steeds op rolletjes: Esther Vergeer! Paul de Leeuw had nog een verrassing voor Dutch Babe Esther Vergeer, een naakt foto van Esther in een rolstoel voor een populair magazine.
Rolstoeltennisster Esther Vergeer heeft opnieuw de titel veroverd bij de Australian Open in Melbourne. Sinds 2002 heeft ze elk jaar het enkelspel gewonnen, behalve in 2005.
De als eerste geplaatste Nederlandse speelster liet haar Australische tgenstander Daniela Di Toro kansloos in de finale. Vergeer won de partij gemakkelijk met 6-0 6-0.
De 29-jarige inwoonster van Woerden bezet sinds 1998 onafgebroken de eerste plaats op de wereldranglijst in het rolstoeltennis. Ze is ook vijfvoudig Paralympisch kampioen.
Esther Vergeer (Woerden, 18 juli 1981) is een Nederlands rolstoeltennisster en voormalig rolstoelbasketbalster die anno 2011 sinds 1998 onafgebroken de eerste plaats op de wereldranglijst in het rolstoeltennis bezet. Ze is bovendien ongeslagen in het enkelspel sinds januari 2003. Vergeer is vijfvoudig Paralympisch kampioen op het onderdeel tennis, werd vijf maal verkozen tot gehandicapte sporter van het jaar en won de Laureus World Sports Awards in 2002 en 2008.
Tot haar zesde jaar was Vergeer een gezond meisje. Op 21 maart 1988 veranderde haar leven compleet tijdens een zwemles. Na een aantal meter onder water te hebben gezwommen, werd ze duizelig. Ze maakte nog een aantal baantjes af, maar vroeg toen ze uit het bad kwam wat rust aan haar zwemleraar. Twee minuten later raakte ze bewusteloos.
Vergeer werd naar het ziekenhuis gebracht, waar werd besloten dat ze haar daar niet konden helpen, waarna ze met spoed naar het Academisch Ziekenhuis Utrecht werd gebracht. Na een scan werd er geconstateerd dat ze een vocht- of bloedophoping in haar hersenen had, met als gevolg dat ze direct geopereerd diende te worden. Met een in haar hoofd geplaatste drain werd het bloed afgevoerd. Zes weken na de operatie mocht ze (toen nog lopend) op 30 april weer naar huis.
Op 16 juni 1989 na wederom gezwommen te hebben kreeg ze weer last van hoofdpijn, druk achter de ogen en pijn in haar nek. Het leek dezelfde kant op te gaan, maar in het ziekenhuis kon men niets vreemds vinden. Twee dagen later mocht ze dan ook weer naar huis.
Eind oktober 1989 traden er klachten op in de liesstreek. Waar het vandaan kwam kon niemand vertellen. Het enige wat de huisarts kon doen was haar doorsturen naar het ziekenhuis om een ruggenprik te halen. Als gevolg van de prik werd ze zodanig ziek dat ze daar diende te blijven. Toen ze tijdens de feestdagen huiswaarts was gekeerd om die te vieren ging het helemaal mis. Ze kreeg een soort hersenbloeding en moest opnieuw direct geopereerd worden.
Eindelijk werd er duidelijk wat er met Vergeer aan de hand was. Een bloedvatenafwijking rondom haar ruggenmerg bleek de oorzaak te zijn. De bloedvaten bleken zo zwak dat ze spontaan konden springen. Zo geschiedde ten tijde van de hersenbloeding. Om een nieuwe hersenbloeding te voorkomen diende ze een risicovolle operatie te ondergaan, maar een keus had ze niet. Op 15 januari 1990 werd ze negen uur lang geopereerd.
Na de operatie kwam men er achter dat haar benen niet meer 100% werkten. Een week lang diende ze op haar buik te liggen, maar herstelde enigszins en keerde begin maart een weekje naar huis om daarna een nieuwe operatie te ondergaan op 19 maart. De operatie was geslaagd, maar lopen zat er niet meer in en ze zou de rest van haar leven moeten doorbrengen in een rolstoel.
Het herstel na haar ziekenhuisbezoek ging via een revalidatiecentrum, waar een optimaal resultaat geboekt diende te worden. Een van de onderdelen in haar revalidatieprogramma was sport. Op die manier kon ze al spelenderwijs gewend raken aan haar rolstoel. Ze hield zich bezig met sporten als tafeltennis, zitvolleybal, basketbal en tennis. De twee laatstgenoemde sporten sprongen er voor haar dusdanig bovenuit dat ze besloot zich daarop te richten.
Op zoek naar een club waar ze aan rolstoelbasketbal kon doen kwam ze terecht bij Springers in Gouda. Nadat ze twee jaar met de sport bezig was werd ze uitgenodigd om in het Nederlands jeugdteam te komen spelen. Meer trainen was het gevolg, en daarom zou het beter zijn een andere club uit te zoeken. Dit werd de club Antilope in Utrecht, een van de topclubs in Nederland. Na twee seizoenen in het jeugdteam van Antilope kwam er opnieuw een uitnodiging, ditmaal voor het Nederlands damesrolstoelbasketbalteam.
Eenmaal bij het Nederlands team mocht ze mee naar een toernooi in Duitsland. Daar bleek echter dat ze het hoge niveau nog niet aankon. Na een korte pauze, vanwege een drukke tijd begon ze weer met trainen en werd ze in 1997 opnieuw gevraagd om in het nationale team mee te spelen. Ondanks dat haar tenniscarrière op dat moment in de lift zat besloot ze toch op de uitnodiging in te gaan en werd geselecteerd voor het Europees kampioenschap, waar ze met het Nederlands team de gouden medaille veroverde.
In 1998 diende ze een keus te maken tussen het basketbal en het tennis, omdat de trainingen en wedstrijden vaak tegelijkertijd plaats vonden kon ze de twee sporten niet langer combineren. Uiteindelijk viel de keus op tennis, omdat daar naar eigen zeggen een grotere uitdaging lag.
In het revalidatiecentrum had ze al enigszins kennisgemaakt met rolstoeltennis. Degene die haar daar begeleidde was op dat moment (1994) bezig een eigen club op te zetten in Nieuwegein en het leek haar wel leuk om bij een club te gaan trainen.
Slechts een aantal weken had ze tennisles, toen ze werd benaderd door de toenmalige bondscoach Marc Kalkman. Hij vroeg haar deel te nemen aan een internationaal jeugdtoernooi in Frankrijk. Op dat toernooi speelde de wereldtop en werd er tegelijkertijd een jeugdtoernooi georganiseerd. Voor het eerst nam ze deel aan wedstrijden en was meteen verkocht. Meteen reikte ze tot de halve finale van het toernooi, waarin ze werd uitgeschakeld door landgenote Sonja Peters die eveneens haar eerste toernooi speelde. Vanaf dat moment trainde ze mee bij Kalkman en speelde ze ook enkele toernooien in Nederland.
Drie jaar gingen er voorbij waarin ze uitsluitend aan toernooien in Nederland deelnam, totdat Kalkman het tijd vond worden eens te kijken hoe ze er internationaal voorstond. Eind 1996 speelde ze dan ook haar eerste internationale toernooi in België. Ze presteerde naar behoren en kon redelijk meekomen met de wereldtop. Het was een zware tijd voor Vergeer die in die tijd ook nog basketbalde en op school zat. Het voordeel van de tennistoernooien in Europa was dat ze allemaal in de zomervakantie vielen.
Er dienden zich kansen aan om deel te nemen aan de Paralympics 2000 in Sydney. Er werd besloten nog serieuzer met de sport om te gaan en ze vertrok naar de Verenigde Staten om aldaar voor het eerst deel te nemen aan de US Open . Een gemotiveerde Vergeer verraste de wereldtop en won het toernooi, waardoor ze meteen steeg van de vijftiende naar de tweede plek op de wereldranglijst. Later in 1998 bereikte ze ook de eerste plaats, maar moest de plaats ook weer afstaan aan de Australische Daniela Di Toro.
In 1999 veroverde ze de eerste plaats weer terug en in 2000 was ze superieur op de Paralympics, waar ze geen enkele set afstond en zonder problemen de gouden medaille wist te winnen. In het dubbelspel won ze haar tweede gouden medaille door samen met Maaike Smit de finale te winnen. Een aantal weken later won ze voor het derde jaar op rij de NEC Wheelchair Tennis Masters, het eindtoernooi van het tennisseizoen waar alleen de top 8 voor in aanmerking komt in zowel het enkel- als het dubbelspel.
Nadat Vergeer in 2001 de finale van het Ericsson Open verloor, verloor ze tot en met 2004 nog slechts één wedstrijd in 2003. Verder won ze ieder toernooi waaraan ze meedeed, inclusief de Paralympics 2004 waar ze opnieuw twee maal goud wist te winnen. Twee maal, aangezien ze samen met Maaike Smit ook in het dubbelspel aan de weg bleef timmeren. Deze uitmuntende prestaties leverde haar in 2002 en 2008 de sportoscar van de Laureus World Sports Awards op en in 2002, 2003, 2005 en 2010 werd ze verkozen tot gehandicapte sporter van Nederland. In november 2010 behaalde ze haar 401e overwinning op rij, en haar 103e toernooi op rij, in het enkelspel, door het NEC Masters in Amsterdam op haar naam te schrijven.
De handicap die Vergeer heeft is een dwarslaesie (L3). Haar favoriete ondergrond is hardcourt en haar favoriete slag is de forehand. Ze slaat rechtshandig en speelt het liefst aanvallend. Vergeer geeft met enige regelmaat clinics in het gehele land. Anno 2006 is haar coach, de bondscoach Aad Zwaan.
Esther Vergeer heeft voor de achtste keer de Australian Open op haar naam geschreven.
In de finale liet de 29-jarige Nederlandse, die voor de achtste keer triomfeerde in Melbourne, geen spaan heel van de als tweede geplaatste Daniela di Toro uit Australië. Vergeer won met 6-0 en 6-0.
Het verschil in klasse was wel heel schrijnend, tot frustratie en teleurstelling van de Australische die dus zelfs niet één game wist te maken. Vergeers coach Sven Groeneveld zag het op de tribune van de Margaret Court Arena allemaal glimlachend aan. Vergeer heeft al sinds januari 2003 geen partij meer heeft verloren.



zondag 18 januari 2015

Geraldine Kemper rolt in bikini door de sneeuw Ruben vs. Geraldine @ Bekende Nederlandse Vrouwen


Geraldine Kemper rolt in bikini door de sneeuw voor finale Ruben vs. Geraldine


De sexy blonde stoeipoes van BNN doet alles om Ruben te verslaan…

In de finale Ruben vs. Geraldine trok Geraldine Kemper alles uit de kast om te winnen. Of beter gezegd.. Ze liet alles in haar kast. Bijna geheel naakt, met niets meer dan haar blauwe bikini rolde ze door de sneeuw en liet ze het water van een douche waterval over haar heen stromen. Alles om punten te scoren!

In eerdere shows nam Ruben het al op tegen Katja Schuurman en Sophie Hilbrand. Ruben gaat door middel van spellen de strijd aan met de dames. In het nieuwste seizoen met Geraldine is het thema van de battle ‘Wie is de beste Canadees?’.

Geraldine Kemper moest flink uitpakken om nog kans te maken op een gelijk spel. Ruben had namelijk in de vorige aflevering de voorsprong gepakt op het blonde sterretje. Of het Geraldine gelukt is om het gelijkspel in de wacht te slepen, kun je hieronder zien op de foto's! Net zoals de lekkere bikiniscènes.

Ruben vs Geraldine
It's all about time

De finale aflevering. Het is voor Ruben en Geraldine Kemper bijna tijd om weer naar huis te gaan na acht weken vertoeven in het prachtige Canada. De finale aflevering. Het is voor Ruben en Geraldine bijna tijd om weer naar huis te gaan na acht weken vertoeven in het prachtige Canada.

Ze krijgen 24 uur de tijd om een bucketlist af te werken en wie hiermee de meeste punten binnenhaalt is de winnaar van de aflevering. Wie is de winnaar is van het hele seizoen Ruben versus Geraldine?

De presentatie was in handen van Geraldine Kemper en Ruben Nicolai. Deze uitzending van het programma Ruben vs Geraldine met de titel It's all about time werd uitgezonden op maandag 22 december 2014 door BNN.

Geraldine neemt blote douche onder een waterval.

Geraldine Kemper In Bikini In De Sneeuw

Om Ruben Nicolai te verslaan in het programma Ruben vs Geraldine, gaat Geraldine Kemper bijna bloot in bikini in de sneeuw rondrollen. Het mocht niet baten, Ruben heeft de wedstrijd glansrijk gewonnen. Gelukkig hebben we de foto’s en filmpje van de you tube video nog.

Mark Huizinga wint Nationale 2014 Test

Mark Huizinga is de winnaar van BNN's De Nationale 2014 Test. De judoka en olympisch kampioen beantwoordde 21 van de 25 vragen goed. Hij werd op de voet gevolgd door Ruud Feltkamp met zeventien goede antwoorden. Porno-actrice Bobbi Eden en EO-presentator Klaas van Kruistum deelden de derde plek met elk zestien juiste antwoorden.

 De grote verliezer van de avond was singer-songwriter Stef Classens, die in juli nog tot winnaar werd uitgeroepen van het VARA-programma De beste singer-songwriter van Nederland. In de BNN-quiz die maandagavond werd uitgezonden, kwam hij niet verder dan zes juiste antwoorden.

Mark Huizinga won vorig jaar Expeditie Poolcirkel en in 2010 de Nationale IQ Test. "Het was erg leuk om het nieuws van het afgelopen jaar luchtig voorbij te zien komen in de show", aldus Huizinga.

"Het was een doorlopende aha-erlebnis van grote kwesties tot triviale weetjes. Ik hou van spelletjes en helemaal van winnen. Ik heb een brede interesse en blijkbaar pik ik dan veel informatie op. Al kun je je ook afvragen of ik gewoon niets beters te doen had in 2014."

De presentatie van De Nationale 2014 Test lag in handen van Geraldine Kemper en Ruben Nicolai. Andere deelnemers waren Radio Veronica deejay Rick van Velthuysen, Sofie van den Enk en Brownie Dutch.

Bobbi Eden wil porno maken met Geraldine Kemper, battle of the cupmaten, groot tegen klein.

Bobbi Eden wil in de toekomst een pornofilm maken met Spuiten en Slikken-presentatrice Geraldine Kemper.

Brunopress vroeg de pornoster met welke bekende Nederlander ze graag in een pornofilm zou willen spelen. "Geraldine Kemper", antwoordde de blondine meteen.

Tijdens het wekelijkse vragenhalfuurtje op haar Facebook onthulde Eden ook dat dat er een tweede seizoen van de realityserie Dubbel D in LA komt. De nieuwe afleveringen worden in 2015 uitgezonden.

Geraldine in bikini door sneeuw

Zelfs in de sneeuw rollen in een bikini was niet genoeg voor Geraldine Kemper om Ruben Nicolai te verslaan.

Geraldine Kemper en Ruben Nicolai verblijden Canadese tv-kijkers

BNN's Geraldine Kemper en Ruben Nicolai zijn werkelijk van álle markten thuis...

De twee waren in Canada voor het BNN-programma Ruben versus Geraldine en kwamen zodoende in de lokale show The Rush terecht, waar ze meteen aan het werk werden gezet.

De twee moesten namelijk een tv-item voor Canadese kijkers in elkaar fabrieken. Hoe dat afloopt is dit najaar te zien.

Koningskoppel Tim en Geraldine boordevol ambitie

Geraldine Kemper en Tim Hofman groeiden dit jaar uit tot dé gezichten van BNN. De jongerenomroep gunt de twee groeibriljanten het ene na het andere grote tv-avontuur. En daar zijn de twee maar wat blij mee. Alleen ongehinderd over straat is er niet meer bij.

"Tuurlijk kan je naar de Albert Heijn, maar je voelt het wel dat mensen naar je kijken", zegt Geraldine in RTL Boulevard. Tim valt haar bij: "Het is afrekenen met drie naakt selfies en dan naar huis."
Geraldine: "Je wordt er overal mee geconfronteerd dat je op tv komt."

Met slechts 24 en 26 jaar op de teller kunnen Geraldine en Tim op werkgebied nog jaren mee in Hilversum.
"Wij gaan wel weer veel samen tv maken, veel reisprogramma's", verklapt Tim. "Ik vind dat we 2015 moeten aangrijpen om weer een nieuw programma te maken." Geraldine sluit zich daar  graag bij aan. "Vind ik ook. Dus mensen die daarover gaan: we kunnen het wel samen."

De twee zijn niet alleen op tv een mooi setje, ook buiten het zicht van de camera klitten ze vaak samen. Maar een setje? Nee joh... "We zijn niet verliefd", zegt Geraldine. "Zou je bijna denken hè?" Tim heeft een relatie met Geraldines beste vriendin. "Dat zou het lastig maken."

Geraldine Kemper presenteert al haar droomprogramma's

In het nieuwe seizoen van '3 Op Reis' neemt Geraldine Kemper gasten mee op reis. Enthousiaste reizigers kunnen zich hier aanmelden en maken kans op een droomreis met Geraldine. Lex Gaarthuis belde in Goeiemorgen Lex met de blonde presentatrice om te kijken of er nog een plaatsje in haar tent is.

De gelukkige avonturiers hoeven geen snoepreisje te verwachten volgens Kemper. "Het is geen vakantie, we moeten gewoon nog steeds werken". De deelnemers moeten zich in de reis van hun beste kant laten zien, door te filmen, presenteren, produceren en regisseren.

"Als je goed opvalt dan kan het je gewoon een baan opleveren. Ik ben ook binnengekomen via een talentenjacht en het is uiteindelijk gelukt", aldus Kemper over de mogelijkheden van het programma.

Over haar eigen carrière is Geraldine Kemper uitermate tevreden. "Op dit moment doe ik al mijn vroegere droomprogramma's, dus ik geniet even van de droom en dan ga ik verder denken".