vrijdag 26 september 2014

Yolanthe Sneijder-Cabau in poker-serie 'Bluf' @ Bekende Nederlandse vrouwen

 

Yolanthe Sneijder-Cabau in poker-serie 'Bluf'



In het najaar is op RTL 5 de serie Bluf te zien. De serie zal gaan over een vriendengroep die van pokeren en veel geld houdt. Een aantal hoofdrolspelers is al bekend: Jan Kooijman (Goed tijden, slechte tijden), Yolanthe Sneijder-Cabau (Onderweg naar Morgen), Achmed Akkabi (Moordvrouw), Geza Weisz (Verliefd op Ibiza) en de komiek Javier Guzman.



RTL maakte het plot van de serie bekend: “Het leven van de goede vrienden Philip, Tje, Hein en Mark verandert volledig als Philip (Akkabi) een uitzonderlijk pokertalent blijkt te zijn en een grote som geld wint. Vanaf dat moment speelt geld geen enkele rol meer en belanden ze in een rollercoaster waarin niets te gek is en hun stoutste dromen werkelijkheid worden. De vrienden hebben de tijd van hun leven, maar hoe lang kunnen ze blijven omgaan met deze nieuwe lifestyle die draait om roem, geld, spanning en vrouwen? Is de hechte vriendschapsband wel bestand tegen de spanningen van hun nieuwe leven?”



De serie Bluf met Yolanthe Sneijder-Cabau, geproduceerd door NL Film, zal bestaan uit tien delen en wordt wekelijks uitgezonden op RTL 5.



ONM-soapies Jan en Yolanthe herenigd in RTL-serie Bluf



Jan Kooijman en Yolanthe Sneijder-Cabau staan binnenkort weer op dezelfde set. De twee worden herenigd voor Bluf, een nieuwe dramaserie voor RTL 5. Daar is meteen gekozen voor een originele arena; dit keer geen ziekenhuis, politiebureau of een school maar een vriendengroep waarin poker en het grote geld centraal staan.



In Bluf zijn hoofdrollen weggelegd voor Achmed Akkabi, Geza Weisz, Javier Guzman en dus Jan en Yolanthe. RTL 5 verklapt over de inhoud van Bluf: “Het leven van de goede vrienden Philip, Tje, Hein en Mark verandert volledig als Philip (Achmed Akkabi) een uitzonderlijk pokertalent blijkt te zijn en een grote som geld wint. Vanaf dat moment speelt geld geen enkele rol meer en belanden ze in een rollercoaster waarin niets te gek is en hun stoutste dromen werkelijkheid worden. De vrienden hebben de tijd van hun leven, maar hoe lang kunnen ze blijven omgaan met deze nieuwe lifestyle die draait om roem, geld, spanning en sexy vrouwen? Is de hechte vriendschapsband wel bestand tegen de spanningen van hun nieuwe leven?”



Achmed heeft zich flink ingelezen in de pokerwereld, hij heeft vele uren doorgebracht met online pokeren, vertelt hij aan RTL Boulevard. Hij verheugt zich verder op de scènes met Yolanthe Sneijder-Cabau, zijn directe tegenspeler.



Voor Jan Kooijman is Bluf de eerste acteerklus binnen RTL sinds hij vertrok uit Goede Tijden Slechte Tijden. Het is verder zijn eerste wekelijkse dramaserie.



Yolanthe vindt seksscènes nog steeds ongemakkelijk

Voor bluf moest Yolanthe Sneijder-Cabau met Jan Kooijman naakt het bed in duiken.



Yolanthe Sneijder-Cabau heeft nog altijd wat moeite met het opnemen van seksscènes waarbij ze naakt moet verschijnen. Dit vertelt de actrice in haar column in Grazia.



"Hoe goed je ook op elkaar bent ingespeeld, het blijft altijd een beetje ongemakkelijk. Je geeft jezelf letterlijk en figuurlijk bloot", legt de actrice en presentatrice uit. Ze vertelt dit aan de hand van de opnames voor de serie Bluf waar ze een rolletje in heeft. Ze is blij dat op televisie niet haar hele lichaam bloot wordt getoond.



Dit neemt echter niet weg dat dit op de set wel te zien is en dat vindt ze maar wat ongemakkelijk. "Op televisie glijdt de camera misschien van een stukje blote borst naar een beetje been, rug of billen. Je krijgt geen full naked shot te zien, maar zo sta je wel naakt op de set. Best even pittig", aldus Yolanthe.



Voor de opnames van de serie moest ze ook met Jan Kooijman een bed induiken. Gelukkig heeft ze daar ook weer veel lol aan beleefd. "Tussen de opnames van vooral deze 'intieme seksscènes' door liggen we ook vaak in een deuk. Dat kan alleen met iemand die je vertrouwt en bij wie je je op je gemak voelt", vindt de vrouw van Wesley Sneijder.





Nieuwe Nederlandse dramaserie

Yolanthe speelt poker in nieuwe RTL5-serie Bluf



Yolanthe Sneijder-Cabau gaat weer acteren. Yo heeft een vaste rol binnen gesleept in de nieuwe RTL 5 dramaserie Bluf.



Bluf speelt zich af in de pokerwereld en laat zien wat de effecten van het spannende kansspel zijn op zowel spelers als zijn of haar omgeving.

Bluf heeft sterrencast



Yolanthe is niet de enige ster die gestrikt is voor de tiendelige dramaserie. Zo maken onder anderen Géza Weisz, Javier Guzman en Jan Kooijman hun opwachting in de reeks. Zij maken stuk voor stuk deel uit van een vriendengroep wiens leven volledig wordt veranderd zodra een van hen een pokertalent blijkt en een fikse som geld binnen weet te harken. De verworven weelde zorgt voor een nieuwe, flitsende levensstijl, maar ook voor de nodige sores en onderlinge conflicten.



Jan Kooijman en Yolanthe in dramaserie Bluf



Jan Kooijman, Achmed Akkabi, Javier Guzman en Geza Weisz spelen hoofdrollen in de nieuwe dramaserie Bluf. Ook Yolanthe Sneijder-Cabau is in de serie te zien, meldt RTL Boulevard.



De 10-delige serie op RTL 5 gaat over een groep vrienden. Hun leven verandert compleet als een van hen heel goed blijkt te kunnen pokeren en daarmee veel geld verdient.



Maar daarbij trekken ze ook verkeerde vrienden aan. De opnamen vinden onder meer in Las Vegas plaats.



Jan Kooijman en Yolanthe Sneijder-Cabau kennen elkaar nog uit een ver verleden van de soap Onderweg Naar Morgen. Het klikte gelijkt weer goed tussen de twee Bluf-acteurs. Hier was Yolanthe erg blij mee, omdat de twee ook intieme naakt en seksscènes voor de camera moesten spelen. 



Jan Kooijman was al lang blij dat de intieme scènes die hij had met Yolanthe in de nieuwe dramaserie Bluf destijds geheim zijn gebleven voor haar man Wesley Sneijder, want de draaidagen waren tijdens het WK en dat zou zomaar een vette stoorzender hebben kunnen zijn. Een paar maanden na dato klapt Yolanthe alsnog uit de school.



Jan en Yolanthe kennen elkaar nog van Onderweg naar Morgen, de soap die inmiddels van de buis is. Volgens Yo is het fijner om intieme scènes te spelen met iemand die je kent en vertrouwt. "We staan naakt onder de douche samen", aldus een openhartige Yolanthe in RTL Late Night. "Op dat moment is het fijn dat je diegene kent, het is best pittig want je geeft jezelf letterlijk bloot, dus dan is het met iemand die je goed kent een stuk makkelijker." En vervolgens tegen Jan Kooijman: "Dat zei jij ook."



Jan proest het uit. "Klap jij even uit de school zeg…!" Om vervolgens wat ongemakkelijk op zijn stoel te draaien. Maar Yolanthe Sneijder-Cabau neemt geen blad voor de mond. "Dat is wat mensen straks gaan zien, dan kun je maar beter eerlijk zijn." Naast de naaktscene onder de douche, zien we Yo ook nog bijna bloot boxen, met haar borsten alleen bedekt door een sport-bh.



Jan grapt dat hij opgelucht was dat die pikante scènes niet meteen op straat lagen, zodat Yo's hubby Wesley Sneijder er niets van meekreeg. "We hebben gedraaid tijdens het WK Voetbal en ik zag de koppen al voor me: Kooijman verstoort WK."



Bluf met Yolanthe Sneijder-Cabau is vanaf 11 september 2014 te zien op RTL5.




donderdag 25 september 2014

Lottie Hellingman @ Bekende Nederlandse Vrouwen


http://rapidshare.com/files/134061294/Lottie_Hellingman-18-6-2005-VARA_Jules_Unlimited_Badpak_synchroonspringen-divx.avi

Lottie Hinke (Lottie) Hellingman (Middenbeemster, 7 augustus 1977) is een Nederlands actrice, die tot 1995 lessen heeft gevolgd bij het Nederlands Kindertheater in Purmerend.

Al van kleins af aan is Hellingman bezig met zang, dans en acteren. In 1999 kwam haar doorbraak , toen ze te zien was in de film Missing Link. In 1992 was ze op televisie te zien tijdens de Danny Kaye Children Award en in 1995 deed ze mee aan het televisieprogramma A Star is Born.

Vanaf 2001 was Hellingman één van de presentatoren van Jules Unlimited bij de Vara. In 2003 speelde ze ook mee in de televisieserie De Band van dezelfde omroep.

Verder houdt ze zich ook veel bezig met nasynchronisatie van diverse tekenfilms. Zo is ze te horen als Maria in Beugelbekkie, vertolkt ze Cosmo in de tekenfilmserie Shin Chan. Ook doet ze het stemmetje van Sandy in de serie Spongebob Squarepants. Ook doet ze de stem van Jinmay, het ex-vriendinnetje van Chiro uit Super Robot Monkey Team Hyperforce Go! en Pepper in Hamtaro en spreekt ze een stem in in de tekenfilm serie Johnny Test. Sinds kort is ze te horen als Yin - een roze konijntje- in de serie Yin Yang Yo! .


Televisie

* Jules Unlimited badpak
* IJs - Maaike
* Blauw blauw - Susan
* De Band - Hella Bakker naakt
* Kamer van Ko
* Wie is de mol
* ZigZag
Nasynchronisatie

* Beugelbekkie - Maria Wong
* Dora - Dora
* Hamtaro - Pepper
* Medabots
* Spongebob Squarepants - Sandy Wang
* Totally Spies - Sam (1e seizoen)
* Yu-Gi-Oh
* Digimon - Mimi Tachikawa
* Shin Chan - Cosmo (1e/2e seizoen)
* Super Robot Monkey Team Hyperforce Go! - Jinmay
* Johnny Test - Susan Test
* Yin Yang Yo! - Yin
* Happy Feet - Gloria
* Pokemon - Cassidy (3-5 Seizoen)
* George van de Jungle - Magnolia
Musicals

* Eindeloos
* Miss Saigon
* Nilsson
* Blood Brothers
* Koning van Katoren
* Scheepsjongens van Bontekoe
Toneel

* Flatzooi
* De Gelukkige Mandarijn
* Heute Noch, Verdomme
* De Kleine Kapitein
* Midzomernachtdroom 2007 Bostheater Amsterdamse Bos
* Zomergasten 2008 Bostheater Amsterdamse Bos

Films

* Deining - Lijs
* Missing Link - Susanne
 

woensdag 24 september 2014

Katja Schuurman in Nieuwe Buren @ Bekende Nederlandse Vrouwen



Katja Schuurman scoort met Nieuwe Buren



Nieuwe buren op RTL 4 is goed van start gegaan. Ruim 1,4 miljoen mensen keken naar de eerste aflevering van de dramaserie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Saskia Noort.



Het staat op de vijfde plaats in de lijst met best bekeken programma's van de zondagavond, zo blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.



De hoofdrollen in de serie zijn voor Katja Schuurman en haar man Thijs Römer en Daan Schuurmans en zijn vrouw Bracha van Doesburgh. Ze spelen twee stellen die naast elkaar komen wonen.



Het NOS Journaal op NPO 1 om acht uur was het best bekeken programma van de avond met 2,4 miljoen kijkers. Daarna volgen Studio Sport en 1 tegen 100. Heel Holland Bakt heeft ook met de tweede uitzending van dit seizoen veel kijkers getrokken. Ruim 1,6 miljoen mensen keken naar de verrichtingen van de amateurbakkers.



Nieuwe Buren leunt op 'verslavingsgedachte'

De series van Amerikaanse zenders HBO en Netflix, maar ook Deense series kenmerken zich door het hoge verslavingsgehalte. De nieuwe RTL-serie Nieuwe Buren heeft "dat ook in zich."



Dat zegt acteur Thijs Römer in een interview met NU.nl.



"Dat komt doordat Nieuwe Buren een vervolgverhaal is. Dit verhaal begint bij minuut één en eindigt bij minuut vierhonderd en dan ziet de wereld er totaal anders uit", aldus de acteur.



"Bovendien hebben we elke aflevering erg ons best gedaan om een keiharde cliffhanger te maken, dus in principe leunt de serie op die gedachte", vervolgt hij.



Römer zegt zelf erg verslaafd te zijn aan series als House of Cards en Deense series als The Killing en Those Who Kill. "Natuurlijk zou ik ook graag zoiets maken, maar zover zijn wij nog niet in Nederland, al zijn de Amerikaanse budgetten natuurlijk wel vele malen hoger."



Eigenzinnig



Toch slagen ze er in het bescheiden Denemarken wel in om series internationaal bekend te laten worden. Volgens Römer komt dit succes doordat er in dat land een ontwikkeling is ingezet met de filmgroep Dogma 95 in de jaren negentig.



"Dit heeft ervoor gezorgd dat heel veel eigenzinnige filmtalenten de kans hebben gekregen om films te maken. Door die ontwikkeling konden de Denen twintig jaar later op dat niveau films en series maken", aldus Römer.



"Een ontwikkeling zoals Dogma hebben wij in Nederland gewoon niet gehad, dus moeten wij nog te veel succes creëren. De tijd nemen om talent te laten ontwikkelen is er dan vaak niet. Dat is soms best zonde, want hierdoor blijft het niveau op een gemiddelde hangen, maar een positieve uitspatter zit er zo niet bij", gaat de acteur verder.



Swingers



Nieuwe Buren kan volgens Römer een succes worden omdat het een "onvoorspelbaar en een beetje atypisch verhaal is", vindt hij. "Bovendien is de serie niet onder één noemer te vangen. Thriller komt in de buurt, maar dekt eigenlijk de lading niet en dat vind ik te gek."



In de serie, naar het gelijknamige boek van Saskia Noort, betrekken Peter (Daan Schuurmans) en Eva (Bracha van Doesburgh) een nieuwbouwhuis buiten de stad. Daar ontmoeten zij hun nieuwe buren Rebecca (Katja Schuurman) en Steef (Thijs Römer). De vriendschap die tussen de twee stellen ontstaat, krijgt een desastreuze wending als blijkt dat Steef en Rebecca swingers zijn.



"In de tweede helft van de serie gaat het helemaal fout tussen de koppels (die in het echte leven ook een getrouwd stel zijn red.)", vertelt Römer. "Alle bordjes die ze nog in de lucht konden houden, flikkeren naar beneden en iedereen wordt op zijn eigen manier ontmaskerd."



Videoland



Uiteindelijk is Römer positief over de toekomst van de Nederlandse serie. "Drama scoort ontzettend goed op de Nederlandse televisie. Bovendien krijg je straks het 'Videoland-model', dus dat gaat ook heel veel series genereren en daar zijn weer acteurs en regisseurs voor nodig. Hoe meer er gemaakt wordt, hoe meer talent de kans heeft om tot bloei te komen."



Online videotheek Videoland is sinds kort begonnen als een Nederlandse variant op het Netflix. Ook met dit abonnement kan er onbeperkt naar films en series worden gekeken.



De eerste aflevering van Nieuwe Buren met Katja Schuurman is op zondag 14 september 2014 om 21.00 uur te zien bij RTL4.



'Nieuwe Buren is gewoon soft-porno!'



Toen Bracha van Doesburgh haar handtekening zette onder het contract voor haar rol in de RTL-serie Nieuwe Buren, had ze de bestseller van Saskia Noort nog niet gelezen. Dat had ze misschien beter wel kunnen doen…



"We hebben gewoon ja gezegd tegen soft porno," riep actrice Bracha van Doesbrugh tegen haar man Daan Schuurmans toen ze de thriller Nieuwe Buren las. Schuurmans had in een ver verleden het boek wel gelezen en wist wat hen te wachten stond in hun rollen als Peter en Eva. Schuurmans: "Het was best lang geleden, maar ik weet nog wel dat het vrij rooie oren-achtig was."



In het boek van Saskia Noort verhuizen Peter en Eva van Amsterdam naar Almere. Het stel verwacht een kindje en wil groter gaan wonen met een tuin en een parkeerplaats voor de deur. Eenmaal in Almere gaat het mis. Het kindje wordt te vroeg geboren en overlijdt. De overburen, Rebecca(Katja Schuurman) en Steef, proberen het verdrietige stel wel op een heel bijzondere manier uit de put te praten. Alhoewel, praten… de buren hebben een nogal uitgesproken hobby, namelijk partnerruil.

Geen erotische serie



Toch wilde Van Doesburgh heel graag de rol spelen. "We hadden ja gezegd tegen het team en de acteurs. Het boek is weliswaar de basis van de serie, maar uiteindelijk is de serie veel uitgebreider. Er zijn personages bij bedacht en er worden nog meer geheimen opgevoerd die ontrafelt moeten worden." Schuurmans: "Er zit wel degelijk erotiek en seks in, maar het is geen erotische serie geworden. Bovendien zitten er ook veel andere scenes om de seks en naaktscènes heen."



Steef en Rebecca worden gespeeld door Thijs Römer en Katja Schuurman. Twee acteurskoppels in dezelfde serie dus. Ook al waren de makers ervan overtuigd dat deze opzet werkte, zette Van Doesburgh aanvankelijk wat vraagtekens bij het samenspelen met haar man.



"Ik dacht niet meteen: oja, dit gaat werken. Ik vond het wel spannend, maar tijdens het draaien merkte ik al snel dat het heel natuurlijk was. Natuurlijk speel je een personage, maar je kent elkaar heel goed. En dat werkt wel."

Echte buren



Dan nog even dit: hoe zijn Schuurmans en Van Doesburgh in het echte leven met hun buren? Bracha: "Ik heb in Amsterdam nog nooit zoveel contact gehad met de buren. We kennen ze en helpen elkaar met kleine dingetjes. Dat is leuk. Daan: "Toen onze dochter Sophia geboren was en ik de vlag uithing, kwamen er veel buren cadeautjes en kaarten brengen. Je wordt socialer met een kind."



Katja Schuurman en Thijs: Cameraman bij de seks foto's



Thijs Römer vond de seksscènes op de set van de serie Nieuwe Buren niet altijd even gemakkelijk. In RTL Boulevard bekende de man van Katja Schuurman dat het toch wel even anders voelt als thuis.



"Als er dan toch dertig man om je heen staan en je met blote billen of borsten naakt op elkaar moet liggen, dan maar liever met degene met wie je dat kent", zo erkende Römer. “Ik mis thuis de cameraman en geluidsman eigenlijk wel", vertelt de lachende man van Katja Schuurman.



Katja Schuurman zelf vond het gebeuren in het begin een beetje gênant, maar vond het “onwijs leuk om met elkaar te spelen”. "Het voegt iets toe aan onze relatie", aldus de sexy stoeipoes. Eerder bekende Katja dat ze seks toch vooral geleerd had van Angela Groothuizen. De inmiddels 37-jarige Katja tekende onlangs voor 2 jaar bij KRO-NCRV, juist om dit soort producties mee te kunnen maken. De voormalig GTST-ster had genoeg van jongerenomroep BNN.