zaterdag 28 juni 2014

Yvonne Coldewijer poseert naakt voor Linda magazine op Mauritius @ Bekende Nederlandse Vrouwen


Yvonne Coldewijer poseert naakt voor Linda magazine op Mauritius

Yvonne Coldewijer heeft topless geposeerd voor het tijdschrift Linda Meiden (de jongere meisjes editie van Linda). Yvonne kunt u kennen als de ex vriendin van zanger Ben Saunders. Daarnaast speelt ze in diverse musicals en speelde ze de rol van presentatrice Keet bij Telekids.

Vorige week heeft Yvonne bekend gemaakt te zullen stoppen als Keet van Telekids. Of deze uitdagende sexy bloot fotosessie daar iets mee te maken heeft is onbekend.


 LINDA. lanceerde op 10 juni de tweede editie van de special LINDA.MEIDEN. Jildou van der Bijl (hoofdredacteur LINDA.) onthulde samen met Liza Sips (bekend van Sterren Springen en Sabotage) en Toprak Yalçiner (Nuran uit Goede Tijden, Slechte Tijden) de cover in Café Restaurant De Liefde te Amsterdam.

Na het enorme succes van LINDA.MEIDEN 1 in 2012 (70.000 ex. verkocht) kon een vervolg niet uitblijven. Dit jaar verschijnt er zowel een zomereditie (10 juni) als een wintereditie (12 november). LINDA.MEIDEN heeft een jonge doelgroep (17-23 jaar) en vult daarom het altijd vernieuwende portfolio van LINDA. perfect aan.

Op de zomerse cover staan vijf succesvolle meiden: de bekende Nederlandse presentatrices Tess Milne (25) en Veronica van Hoogdalem (23) en de actrices Liza Sips (22), Toprak Yalçiner (25) en Abbey Hoes (19).

Verder in LINDA.MEIDEN
Presentatrice Ymke Wieringa interviewt rapper Kraantje Pappie. Yvonne Coldewijer (bekend geworden als Keet!) showt de nieuwste badpak en bikini mode op het tropische Mauritius. Zes meisjes vertellen hoe het is om een veel oudere vriend te hebben (o.a. de 19-jarige Virginia, vriendin van Peter Jan Rens (62)). Ook brengt MEIDEN. een vervolg op de beroemde poezenreportage van vorig jaar. Dit keer jongeheren, ofwel piemels.

Op lindamagazine.nl is de backstage filmpje en video van de covershoot te vinden en schrijft een aantal speciaal voor LINDA.MEIDEN geselecteerde bloggers.

Yvonne Coldewijer niet kieskeurig over piemels

Wat het mannelijk geslacht betreft is Yvonne Coldewijer het niet helemaal eens met de leus 'size matters'. "Als je gewoon een leuk en lief persoon bent, zijn vrouwen niet zo kieskeurig denk ik", zegt de zangeres, die een relatie heeft met Ben Saunders, voor de camera van Novum Nieuws.

De 22-jarige Liza Sips is het met de blondine eens. "Ik denk nog steeds dat wat je er mee kan, het belangrijkst is." De twee staan allebei in de nieuwe editie van Linda Meiden, waarin ook een 'piemelparade' voorbijkomt.

De 26-jarige Yvonne Coldewijer, die vorige week bekendmaakte te stoppen met de act Keet!, kwam in het verleden wel eens bedrogen uit bij een onenightstand. "Dat je denkt: ik heb een vergrootglas nodig. Maar uiteindelijk gaat het daar niet om", vindt Coldeweijer. "Het gaat om de liefde."

Yvonne Coldewijer topless voor fotoshoot

Nu ze ontslag heeft genomen bij Telekids kan Yvonne Coldewijer af van haar brave imago. Daarom heeft ze een sexy fotoshoot gedaan voor Linda Meiden.

De vriendin van Ben Saunders is naar Mauritius afgereisd voor een heuse fotosessie. In een filmpje zien we haar in diverse bikini's, maar poseert ze ook topless. De blondine is totaal niet schuw om haar slanke lichaam te laten zien. Ze poseert zelfs geheel naakt op het strand, met enkel haar arm voor haar borsten en tepels. Sexy!

Yvonne Coldewijer heeft drie jaar lang de rol van Keet gespeeld, welke inmiddels is overgedragen aan Janouk Kelderman.

Yvonne showt bikini's op Mauritius

Op het zonovergoten Mauritius poseert Keet! dit keer als zichzelf, Yvonne Coldewijer.

En dat bevalt haar wel.

Eigen stijl
Als Keet! heeft ze jarenlang knalgeel en neonroze gedragen. Nu is het tijd voor haar eigen stijl: meisjesachtig en stoer tegelijk.

Een koffer vol bikini’s
Voor deze shoot poseert de mooie vriendin van Ben Saunders in de ene fleurige bikini na de andere. En dat vindt Yvonne helemaal niet erg.

Tip van Yvonne
Als je boven iets straks draagt of een topje, doe dan onder iets wijds.

Bekijk de zonnige backstagevideo.

CV
Werd in 2010 als Keet! het gezicht van Telekids. Speelde Glinda in de musical Wicked. Is nu Ariël in de musical The Little Mermaid.

Nu in de winkel
Keet! staat deze maand in LINDA.MEIDEN, die vanaf 11 juni negen weken lang in de winkel ligt.

Keet, de ex vriendin Ben Saunders, uit de kleren Mauritius

Yvonne Coldewijer, beter bekend als Keet en de geliefde van Ben Saunders, is topless gefotografeerd op het strand van Mauritius. Yvonne heeft zich in minuscule bikini's laten vastleggen voor het blad LINDA.MEIDEN. De presentatrice en musicalster ging zélfs topless, een voorbode voor een naakt reportage in Playboy?

Yvonne, voorheen ook wel bekend als Keet! vindt het geen probleem om halfnaakt over het strand te huppelen. Als een professional neemt ze verschillende poses aan terwijl ze zwoel in de camera kijkt, sex on the beach.

Die Keet!, voor LINDA.MEIDEN in bikini op het zonovergoten Mauritius. We zijn een tikkeltje jaloers.

De tweede editie van de special LINDA.MEIDEN ligt inmiddels in de winkel! In deze zomereditie zien we onder andere Tess Milne, Liza Sips en Veronica van Hoogdalem schitteren op de cover.

In de zomereditie van LINDA.MEIDEN interviewt Ymke Wieringa rapper Kraantje pappie. Ook zien we de nieuwste mode geshowd door Yvonne Coldewijer (beter bekend als Keet!). Verder kun je lezen over de bijzondere verhalen van zes meisjes die vertellen hoe het is om een veel oudere vriend te hebben. Zo heeft de 19-jarige Virgina bijvoorbeeld een relatie met een 62-jarige man. En... er is een vervolg op de poezenreportage van vorig jaar, maar nu in de mannelijke vorm, namelijk de piemelparade! Kortom het is weer een leuk nummer vol met interessante verhalen en mooie foto's. Natuurlijk lees je ook alles over de nieuwste trends voor deze zomer op het gebied van sneakers, bikini's, nagellak en printleggings.

Deze zomereditie van LINDA.MEIDEN is een heerlijk magazine om mee te nemen naar het strand en op vakantie!

Er is ook een leuke actie op de Facebook-pagina van LINDA.MEIDEN! Je kunt namelijk een goodiebag winnen als je vrienden wordt met LINDA.MEIDEN op Facebook. Daarnaast kun je ook kans maken op leuke beachwear voor jou en je vriend als je het wasbordje van je vriend op Instagram zet met #LINDAMEIDEN. Super leuk toch?!

Op maandag 10 juni vond in Café Restaurant De Liefde te Amsterdam de lancering van de tweede  editie van de special LINDA.MEIDEN. plaats.
Hoofdredacteur Jildou van der Bijl onthulde samen met BN’ers Liza Sips  en Toprak Yalçiner  de cover.

Aangezien de eerste editie LINDA. MEIDEN. in 2012 zo’n enorm succes was (70.000 ex. verkocht), kon een vervolg niet uitblijven. Dit jaar verschijnt er zowel een zomereditie (10 juni) als een wintereditie (12 november). Dankzij de jonge doelgroep van LINDA.MEIDEN (17-23 jaar), is de portfolio van LINDA. altijd vernieuwd en perfect aangevuld.

Tijdens de lancering werd de zomerse cover onthuld met daarop de volgende  succesvolle meiden: presentatrices Tess Milne (25) en Veronica van Hoogda- lem (23) en actrices Liza Sips (22), Toprak Yalçiner (25) & Abbey Hoes (19).

Leesvoer:

In deze zomereditie van LINDA.MEIDEN interviewt  presentatrice Ymke Wieringa niemand minder dan rapper Kraantje Pappie, showt Yvonne Coldewijer (a.k.a Keet!) de nieuwste mode op het tropische Mauritius, vertellen zes meisjes en vrouwen hoe het is om een veel oudere vriend te hebben (o.a. de 20-jarige Virginia, vriendin van BN’er Peter Jan Rens (62) én brengt MEIDEN. een vervolg op de beroemde poezenreportage van vorig jaar. Dit keer jongeheren, ofwel piemels.

Vriendin Ben Saunders topless in 'paradijs'

'Telekids-Keet', beter bekend als Yvonne Coldewijer en de vriendin van Ben Saunders, is vol lof over de foto's die ze heeft laten maken op Mauritius. De blondine poseerde in de ene fleurige bikini na de andere, en liet op een gegeven moment het topje achterwege.

De fotoshoot werd opgezet door Linda Meiden. 'Ik ben in Mauritius omdat hier de zon schijnt', vertelt Yvonne in een backstage video. 'We hebben allerlei mooie bikini-tjes en broekjes uitgezocht. Het is leuk als het een beetje 'girly' is, en stoer.'

Yvonne laat weten dat ze normaal gesproken voorgevormde bikini's draagt, maar voor de gelegenheid werden het 'dunne bikini-tjes' of een monokini. 'Ik heb dat nooit aan gehad, maar ik vind het wel cool. Ik ben blij dat ik dit allemaal aan mag, het is echt een paradijs.'

Yvonne werd in 2010 het gezicht van het nieuwe Telekids. Inmiddels heeft ze de rol van Keet overgedragen aan Janouk Kelderman. Yvonne Coldewijer wil zich richten op haar fashionblog en is druk met de musicalrol van Ariël in The Little Mermaid.

woensdag 18 juni 2014

Gigi Ravelli stopt met CampingLife, vervangen door Keet! Yvonne Coldeweijer @ Bekende Nederlandse Vrouwen


Gigi Ravelli stopt met CampingLife, vervangen door Keet! Yvonne Coldeweijer

Gigi Ravelli na één seizoen weg bij CampingLife

Gigi Ravelli stopt al na één seizoen met de presentatie van het veel bekeken kampeerprogramma CampingLife. Dat heeft de Goede Tijden Slechte Tijden-actrice laten weten aan RTL Boulevard.

Het is de zoveelste co-presentatrice die Sander Janson, presentator van het eerste uur, ziet vertrekken. “Graag had ik het nog veel langer willen doen, maar doordat de opnames seizoensgebonden zijn, valt het niet meer te combineren met mijn andere werkzaamheden“, zegt de sexy blondine.

Gigi Ravelli heeft wel erg genoten van de opnames. “Met veel plezier kijk ik terug op mijn tijd als presentatrice van Campinglife, het was fantastisch om dit reisprogramma samen met Sander in bikini en badpak te mogen presenteren.”

Eerdere presentatrices van CampingLife zijn onder meer Jessica Mendels, Corine Boon en Marit van Bohemen.

RTL is op zoek naar vervanging voor Ravelli.

Gigi Ravelli te druk voor Campinglife

Gigi Ravelli stopt na één seizoen met Campinglife. Dat meldt RTL Boulevard. Ze heeft het deze zomer te druk.

Ravelli presenteerde Campinglife met Sander Janson. "Met veel plezier kijk ik terug op mijn tijd als presentatrice van Campinglife, het was fantastisch om dit reisprogramma samen met Sander te mogen presenteren", laat de mooie Nederlandse actrice weten.

Voor Ravelli was het geen makkelijk besluit. "Graag had ik het nog veel langer willen doen, maar doordat de opnames seizoensgebonden zijn, valt het niet meer te combineren met mijn andere werkzaamheden."

Naar Campinglife kijken wekelijks tussen de 800.000 en 1 miljoen mensen. RTL gaat op zoek naar een opvolger voor de 31-jarige blondine, die in Goede tijden, slechte tijden de rol van Lorena speelt.

Yvonne Coldeweijer kampeert met Sander Janson

Al sinds 2002 reizen de presentatoren van Campinglife heel Europa door op zoek naar de mooiste plek voor je tent of caravan. Yvonne Coldeweijer neemt dit jaar het presentatiestokje over van Gigi Ravelli en mag nu samen met Sander Janson op reis.

"Als kind heb ik altijd gekampeerd", vertelt Yvonne aan RTL Boulevard. "Mijn ouders hebben een camper, ik was kind aan huis bij de camping."

Yvonne werd in 2010 bekend als haar alter ego Keet! van Telekids, waar ze sinds juni vorig jaar mee gestopt is. Ze had daarnaast verschillende rollen in televisieseries. Ook vertolkte het multitalent de hoofdrol van Glinda in de musical Wicked en van Ariël in de musical The Little Mermaid én ze nam een duet op met Thomas Berge.

Sander Janson is maar een bofkont met al dat vrouwelijk schoon naast zich. "Ik ben echt heel blij met haar, nu al", zegt Sander in RTL Boulevard.

Yvon maakt dan ook deel uit van een illuster rijtje van presentatrices.

Campinglife is vanaf 30 november 2014 weer op de buis bij RTL 4.

Yvonne Coldeweijer de nieuwe Gigi Ravelli

Yvonne Coldeweijer gaat aan de slag als presentatrice van het veel bekeken RTL 4-programma CampingLife. Ze treedt in de voetsporen van Gigi Ravelli, die er al na één seizoen mee ophoudt. Dat meldt RTL Boulevard.

Coldeweijer, die als alter ego Keet jarenlang het gezicht van RTL Telekids was, heeft er zin in om met Sander Janson samen te werken. “Ik heb vroeger als kind altijd gekampeerd. Mijn ouders hebben een camper, dus ik ben kind aan huis op de camping.”

Presentator van het eerste uur Janson heeft vertrouwen in Coldeweijer. “De nieuwe vrouw in mijn werkleven. Dat is fantastisch toch? Ik ben echt heel blij met haar. Nu al.“

Yvonne Coldeweijer, voorheen bekend als Keet! en de ex van Ben Saunders, heeft een nieuwe presentatieklus te pakken.

Yvonne presenteert vanaf 30 november 2014 met Sander Janson het programma Campinglife. De twee reizen door Europa in de hoop mooie, nieuwe plekken te vinden voor de perfecte kampeervakantie.

Een enthousiaste Yvonne: "Fantastisch om dit voor het programma Campinglife te mogen doen. Als kind heb ik vele zomers gekampeerd, dus ook dat voelt voor mij al erg vertrouwd."

Sander is al ruim tien jaar het gezicht van het programma. Hij heeft Campinglife gepresenteerd met onder anderen Marit van Bohemen, Jessica Mendels en Gigi Ravelli.