donderdag 24 januari 2013

Doutzen Kroes naaktfoto's opgedoken op internet @ Bekende Nederlandse Vrouwen


Naaktfoto's Doutzen Kroes opgedoken

Er zijn oude foto's opgedoken van een naakte Doutzen Kroes.

Het topmodel werd woensdag 28 jaar en het magazine V Man besloot dit te vieren met een serie naaktfoto's van de Friezin.

Sexy Bekende Nederlandse Vrouw Doutzen Kroes ging in 2009 helemaal uit de kleren voor het Amerikaanse tijdschrift. Op de foto's die geschoten zijn door Sebastian Faena, is de blondine te zien als een klassiek pin-up meisje.

Op de beelden ziet Doutzen er heel natuurlijk uit, met witte borsten vanwege de bikini bandjes. Zelfs de bikinistrepen zijn niet van haar lijf gefotoshopt.



Doutzen en Sunnery nog altijd stapelverliefd

Terwijl in Hollywood druk wordt gespeculeerd over een mogelijke relatiebreuk tussen Miranda Kerr en Orlando Bloom, is een andere Angel van Victoria's Secret nog steeds stapelverliefd op haar man. Dinsdag dook dit (naakt)kiekje van onze eigen Doutzen Kroes en haar man Sunnery James op.

Hoewel showbizzhuwelijken over het algemeen geen lang leven beschoren zijn, is Doutzen nog steeds tot over haar oren verliefd op haar man en de vader van haar zoontje Phyllon. 'LOVE', schreef ze bij de sexy foto die ze op Twitter postte.

 Ter ere van de verjaardag van Doutzen Kroes heeft het tijdschrift V Man naaktfoto's van het topmodel op de website gezet. De plaatjes werden jaren geleden al in het blad gepubliceerd.

De Friezin ging volgens Grazia in 2009 uit de kleren voor het Amerikaanse tijdschrift. De blondine werd gekiekt als een klassiek pin-up meisje. Doutzen vierde woensdag dat ze 28 jaar werd.

Doutzen zingt kerstklassieker in kittig kerstpakje

Doutzen heeft haar looks gecombineerd met zang. Samen met haar collega's van het lingeriemerk Victoria's Secret zingt het topmodel de kerstklassieker Deck The Halls, waarbij het stel toepasselijk gehuld is in kittige kerstoutfits.

De topless beelden werden dinsdag door Victoria's Secret op YouTube gepost. Of Doutzen het helemaal eens is met het feit dat haar stem in de video is verwerkt is de vraag. 'Het is niet eerlijk om modellen te laten zingen', geeft ze in de laatste seconden toe.

Eerder dansten de lingeriemodellen hot op het nummer 'Beauty and a Beat' van Justin Bieber. Hier werd de zang echter achterwege gelaten.

Doutzen Kroes laat topje achterwege als zeemeermin

 Doutzen Kroes is binnenkort te bewonderen in het januarinummer van de Britse Vogue. Het topmodel lichtte via Twitter al een tipje van de sluier op door een bloot foto van de shoot te delen met haar fans. Doutzen draagt enkel een goudkleurige broek en poseert als een zwoele topless zeemeermin op de rotsen.

Toch heeft de blondine ook haar mindere momenten. 'Natuurlijk ben ik vaak onzeker, ik ben dan ook niet van plan mijn imperfecties te delen met mijn man Sunnery, dan gaat hij ze ook zien. Op de set maken ze me zo mooi, dat ik me ook zo voel.'

Doutzen Kroes gaat volledig naakt voor fotoshoot

Doutzen Kroes heeft er niet bepaald moeite mee om uit de kleren te gaan. Dat blijkt wel uit de foto's die van haar gemaakt zijn voor het Britse Love Magazine.

Het Friese topmodel geeft zichzelf bloot in deze shoot voor het tijdschrift. Eerder stripte Doutzen al voor het blad terwijl ze een kerstliedje zong. De filmpjes waren te zien in een adventskalender op de website van Love Magazine.

Het is niet de eerste keer dat ze uit de kleren gaat. Zo verscheen Doutzen ook naakt in een reclamespotje van het Wereld Natuur Fonds (WNF). Onder het motto 'De natuur dat ben jij' zagen we Doutzen in volle glorie schitteren. De website van het WNF was zelfs enige tijd onbereikbaar door de vele natuurliefhebbers die het filmpje wilden bewonderen.

Deze shoot valt meer onder de categorie 'steamy', maar is wel smaakvol te noemen.

Mannen gaan het liefst vreemd met Doutzen Kroes

Een affaire aangaan met een Nederlandse bekende getrouwde vrouw. Als de Nederlandse man hiertoe de kans zou krijgen, gebeurt dat bij voorkeur met Doutzen Kroes. Bijna 1.500 mannen hebben aangegeven een beschuitje te willen eten met het topmodel.

Dit blijkt uit onderzoek van de datingsite Victoria Milan, een forum waar mensen met een relatie kunnen aangeven op zoek te zijn naar meer avontuur en passie in hun liefdesleven.

De mannelijke leden van de datingsite stuurden hun 10 favoriete getrouwde vrouwen in. Op 1 dus Doutzen Kroes, gevolgd door NOS Journaal-presentatrice Sacha de Boer. De top 3 wordt afgesloten Katja Römer-Schuurman. Doutzen trouwde in 2010 met dj Sunnery James, Sacha is getrouwd met presentator Rick Nieman en Katja deelt het bed met acteur Thijs Römer.

De rest van de top 10 ziet er als volgt uit:
4. Heleen van Royen
5. Sylvie van der Vaart
6. Yolanthe Sneijder Cabau
7. Linda de Mol
8. Sophie Hilbrand
9. Femke Halsema
10. Leontien van Moorsel

Doutzen eet 'gewoon een halve hamburger' voor bikinishoot

 Doutzen Kroes onthult tegenover de Grazia haar dieetregime. De meeste fotomodellen lijken het aantal kilo's zonder enige moeite onder controle te houden, maar voor de beeldschone Friezin is het toch hard werken.

'Ik ben niet heel streng, behalve vlak voor een show of een bikinishoot. Ik luister gewoon naar mijn lichaam en kan bijvoorbeeld ook een halve hamburger eten. Het hoeft niet op. De porties die geserveerd worden, vind ik te groot. Maat houden is heel belangrijk', aldus Doutzen.


Het Victoria's Secret-model moet het hele jaar 'bikini en badpak klaar' zijn, met andere woorden: altijd in shape zijn dus. Kroes heeft dan ook een serieus sportregime. Elf maanden per jaar sport Doutzen elke dag met haar privétrainer.

Ze moet dan onder meer boksen, touwtje springen en hardlopen. Verder doet ze intensief aan yoga. Ondanks dat veel mannen haar zien als de mooiste vrouw op aarde, heeft ook Doutzen haar onzekerheden. 'Tuurlijk heb ik ook mijn dingen. Ik ben niet van plan die te delen met Sunnery, dan gaat hij ze ook zien. Maar op sets maken ze me zo mooi, dat ik me ook zo voel.'


Gisteren werd sexy Dutch babe Doutzen Kroes in de Repeat Flagshipstore in de Cornelis Schuytstraat onthaald als een echte ster. Het Nederlandse topmodel schittert in de nieuwe campagne van Repeat Cashmere voor winter 2009 genaamd ‘Seduce your skin’.

Vanaf 4 oktober wordt de billboardcampagne gelanceerd op de Dam. Onder meer Renate Verbaan, Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Bastiaan van Schaik, Dominique Samuel, Sjimmy Bruininckx, Lauren Verster en model Marvy Rieder waren hierbij aanwezig. In 2010 opent de winkel een webstore.

Het best betaalde fotomodel van Nederland mag dan in een auto met chauffeur rijden, ze is nog steeds heel gewoon. Dat vertellen Doutzen Kroes en haar ouders in Netwerk.

Een fotoshoot voor een nieuwe reclame voor L’Oreal, een suite in het Ritz in Parijs en een auto met chauffeur. Het leven van Doutzen Kroes is helemaal wat je van een internationaal topmodel verwacht. Toch is de 24-jarige Friezin ‘heel gewoon’ gebleven, zeggen zij en haar ouders in een uitzending van Netwerk.

Familie en leraren herinneren zich de jonge Doutzen als een verlegen meisje, dat nauwelijks haar naam durfde te zeggen. Nu worden er baby’s naar haar vernoemd en verdient ze meer dan welk Nederlands model dan ook. En zet ze zich als een ware celeb in voor goede doelen, zoals de bestrijding van HIV en Aids.

Waar naaktfoto’s geschoten worden, lekken ze uit. Dat is een stelregel, en het scoort altijd als een trein. En nu zijn dan de ‘naaktfoto’s’ van de mooiste vrouw van Nederland uitgelekt; Doutzen Kroes. De bloot foto’s die zijn gemaakt voor modeblad Vie zijn uitgelekt op het internet. Doutzen kan er wel om lachen: “Als mijn ouders het maar niet zien! Maar gelukkig ben ik ruimdenkend opgevoed, ze snappen het heus wel. Mario Testino is éen van mijn favoriete fotografen, daarom heb ik het ook gedaan. Maar ik vond het best wel eng.”

Doutzen Kroes, zonder kleren. De droom van veel mannen is uitgelekt op internet. Het Nederlandse topmodel maakte de naaktfoto’s al in 2007 geleden met gerenommeerd fotograaf Mario Testino voor het modeblad Vie. Het was nooit de bedoeling dat de wereld nu al kennis kon maken met haar naakte lichaam. ‘Maar op internet gaat alles zo snel’, concludeert Doutzen zelf al in een interview met RTL Boulevard.

Ze kan er op zich wel om lachen: “Het internet kan je toch niet stoppen. Als mijn ouders het maar niet zien!”, grapt sexy Dutch babe Doutzen Kroes. “Nee, gelukkig ben ik ruimdenkend opgevoed. Ze snappen het heus wel. Mario Testino is éen van mijn favoriete fotografen. Daarom heb ik het ook gedaan, maar ik vond het best wel eng.”

In de naakt fotoshoot is Doutzen steeds twee keer te zien in dezelfde pose.
 
Op de ene foto staat ze in de outfit van een verpleegster of secretaresse, het plaatje daarnaast is voor de meeste internetgebruikers veel interessanter. Daar is Doutzen namelijk vrijwel naakt te zien.
 
Op internet zijn wederom naaktfoto's van Doutzen Kroes opgedoken. Het Nederlandse model poseerde een tijd geleden voor het modeblad Vie, maar het was niet de bedoeling dat de foto's zouden uitlekken.

Kroes baalt ervan dat de foto's op het internet zijn opgedoken, maar meent dat er niets aan te doen valt.
 
"Je kan sommige dingen gewoon niet tegenhouden tegenwoordig."



Het naakt poseren was een "bewuste keuze" van haar, zo benadrukt ze. Maar dat wil niet zeggen dat de hele wereld de foto's hoeft te bewonderen.

Naaktfoto's Doutzen Kroes al op internet

Op internet zijn naaktfoto's beland van topmodel Doutzen Kroes uit Eastermar. In de fotoserie staat Doutzen steeds links in kleding op de foto en rechts zonder. De foto's werden gemaakt door fotograaf Mario Testino en waren bedoeld voor het modeblad V-Magazine in 2007.

In RTL Boulevard zegt Doutzen dat ze het betreurt dat de plaatjes op internet zijn terecht gekomen. De naaktreportage gebeurde met de volledige instemming van het model.
 
Mario Testino is één van de favoriete fotografen van Doutzen Kroes.

Verdwijntruc
Het gaat om een reportage van vier foto's, waarvan de poses op twee foto's vrijwel identiek zijn op het ontbreken van een paar kledingstukken. Zo is Doutzen op een foto gekleed in een jurkje van Chloé, panty van Wolford, hoedje van Lola en sjaaltje van Hermès.

De foto ernaast toont haar alleen nog met de panty van Wolford en het hoedje van Lola. Het sjaaltje van Hermès is ingeruild voor een kettinkje van Cartier.

Op de andere twee foto's doet ze eenzelfde soort verdwijntruc maar dan met een jasje van Chanel en een jurkje van Marni.